توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کافه باران..کافه موزیک... جایی برای بهترین های موسیقی
Saber
05-22-2016, 10:13 PM
دانلود قطعه شماره 08 از آلبوم " آواز گرگ ها " . . . اثری از " رامین ( کینگ رام ) " . . .
نام قطعه : زنبور تنبل
سال انتشار : 1391
یه قطعه راک مستقل با فضایی غریب . . .
پست چی ای که همیشه به درب می زند ولی ما سر زیر بالش می کنیم . . .
انگار همه ی ما تبدیل به " زنبور هایِ تنبلِ " زیرِ شیروانی شدیم . . .
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
دوست عزیز توی سایت موزیک باران است
Saber
05-23-2016, 11:36 PM
آهنگ " اشتباه " از آلبوم " 1388 " از گروه راک " رادیو تهران " . . .
خواننده و آهنگ ساز و ترانه نویس : علی عظیمی . . .
همه ی ما اشتباهاتی داریم که خودمون می دونم راه بر گشتی از شون نداریم . . .
miljn69
05-27-2016, 01:28 PM
سلام. کسی آهنگ اورجینال موزیک زرشک که شبکه نیم پخش کرد رو میشناسه؟ اینم لینک توتیوبش ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Saber
06-07-2016, 04:27 PM
@Rmin ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) @MrCrow ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) @Amir ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) @Malware ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) @_Khashi_ ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
بچه ها اگه آلبومی از " رعنا فرحان " گوش ندادین این قطعه رو به عنوان نمونه گوش کنید باشد که رستگار شوید ! (sm93)
رعنا فرحان حدود 10 سالِ که داره با شعر کلاسیک فارسی و موسیقی بلوز آواز می خونه . (sm50)
نام قطعه : ز تو ام من - شعر : عطار نیشابوری
دانلود : [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
Saber
06-19-2016, 01:50 AM
Malware _Khashi_ MrCrow Rmin
این آهنگ رو سه سال پیش شنیدم و کلی . . . (sm50)
مجید رضا - وصیت نامه - شعر : وفادار اصفهانی - آهنگ ساز : میلاد فرهودی - تنظیم : محمد رضا رهنما
پی نوشت : بچه ها اگه آهنگ خوب از خواننده های غیر مشهور می شنوین یه اسمی / لینکی / ندایی بدین ! (sm93)
Milik
06-19-2016, 01:53 AM
گوش میدم کاراش رو راضیم ازش (sm176)
Fanom
06-19-2016, 11:42 AM
حدود سال 85-87 اینا بود که کلی سایت نو پا و یاقدیمی در زمینه موسیقی راک و متال داشتن فعالیت میکردن همون موقع بود که ما که بچه بودیم (از لحاظ فهم موسیقی )و ذوق زده از کشف دنیا جدید موسیقی gomusic بود dlrock بود rockplanet و rockdl و راکب بویز، ایران راک ،رادیو راک وچندتا دیگه موزیک میذاشتن ترجمه میکردن دیسکوگرافی جمع میکردن از بین همه این سایتا وبلاگ ها فک کنم فقط راک دی ال هنوز زنده اس و باقی تعطیل شدن ولی این سایت dlrock یادمه به جز نیروانا و پینک فلوید باقی البوم وتک آهنگ ها هرچی داشت ونداشت از گروه های ایرانی بود اوهام آژیراک چرخبال اکوافریتس هاوار راکورد یلو داگز کامنت میرزا میرا کهت میان آرسامس هاوار آبجیزو ارس خاک رعنا فرهان پیکولو....... هنوزم رو هاردم یه چند گیگی از آهنگاشون دارم اکثرا ضبط شده در استدیو خانگیو با کیفیت پایین پایین.... با هادی پاکزاد آشنا شدیم همون موقع کلی البوم داده بود بیرون ولی به جز این سایت من جای دیگه ای ازش نشنیده بودم چند جا با دوستا در موردش بحث کردیم که چه ترانه ها خوبی داره و از این بحثا (آلبوم افلاطون والبوم زندگی زیر زمین ).....گذشت گذشت تا یکی از بچه ها گفت که هادی پاکزاد تو مشهد خودکشی کرده و چه غمگین و چه آشنا
تو در من زندگی نمیکنی، تردد میکنی، من آنقدر از تو برانگیخته ام که اتصال به تو آرامم نمیکند، متلاشی ام میکند.
هادی پاکزاد
من به شخصه دو تا از آهنگ هاش دوست دارم یکی به خاطر فضاسازی جالبش و اون یکی بخاطر حقیقت تلخ ترانه اش
یکی مثل تو که میره ، یکی مثل من می میره
یکی شکل خدا ، هر چی داده ، یهو پس می گیره
هوا روشن میشه ولی چرا دلت هنوز شبه
و زندگیت توی گلوت ، هر روز نزدیکتر به لب ِ
بدت میاد از باورت ، هوای مرگ توی سرت
می خوای تموم بشی مثل آرزوهای پرپرت
یکی مثل تو نمیاد گرم کنه این تن سردو
اما من هر روز زنده تر که بیشتر حس کنم دردو
تو پارۀ قلبمی که خون ازت میگذره
تو رو ازم بگیرن ، راحتــــمو میبَره
تو گوشه های لبی که با تو میشه خندید
تو رو ازم بگیرن ، احساسمو میشه دید
یکی مثل تو نمیاد و هیچ چیز بهتر نمیشه
روزهای سختی میگذره ، باقی مونده هنوز ریشه
کسی جاتو نمی گیره ، هیچ چیز آروم تر نمیشه
که یک حس وحشی میگه هیچ چیز بهتر نمیشه
تا یک فرشته میرسه بعد از سالهای دراز
و گوشه های لب تو دور از همو بخنده باز
ببین آفتاب هنوز گرمه ، نورش هیچ کمتر نشده
اما خوب که فکر می کنی ، هیچ چیزی بهتر نشده
هیچ چیزی بهتر نشده
هیچ چیزی بهتر نشده
هیچ چیزی بهتر نشده
تو تسکین یه دردی که سالهاست با منه
تو رو ازم بگیـــرن ، بنیانمـــــو میکَنه
تو قسمتی از چشمی ، که خواب با تو ممکنه
تو رو ازم بگیرن ، تا صبح پلک نمیزنه
یکی مثل تو نمیاد و هیچ چیز بهتر نمیشه
روزهای سختی میگذره ، باقی مونده هنوز ریشه
کسی جاتو نمی گیره ، هیچ چیز آروم تر نمیشه
که یک حس وحشی میگه هیچ چیز بهتر نمیشه
DOWNLOAD ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] Hich Chizi Behtar Nemisheh (Nothing Will Get Better).mp3.html)
نیمی از یک مترسک با نیمی از یک بدن باهم پیوند خوردن تا پیکر من شدن .
کلاغها هرروز از نیمی از من میترسن و لاشخورها شب روی نیم دیگه میرقصن
سالهاست من حامیه گندمهای تو بودم به زندگیم برای تو خو کرده وجودم .
تو از کلبه ی اون دور هر صبح با لبخندی وپیش از خواب هر شب پنجره رو میبندی و من با شیاطین تا صبح میجنگیدم و هر بار پیش از صبح بغزم رو میبلعیدم و تو درست به کسی زندگیت رو مدیونی که مدتهاست از اون هیچ چیزی نمیدونی .
سالهاست زندانی آزادی تو هستم قهرمان یا قربانی از این دو واژه خستم .
سالهاست پوست گرمی رو با شوق نبوسیدم مدتهاست که توی آب صورتم روندیدم.
دلم برای تو برای تو از نزدیک تنگه برای نفس تو یه گوشه تاریک
دلم برای اشک
دلم برای خواب
دلم برای سیب
دلم برای آب
دلم برای زن
دلم برای تن
دلم برای من
دلم برای من
دلم بیش از هرچیزی برای خودم تنگه و من برای خودم
دلم چقدر تنگه و من سالهاست برای خودم دلم تنگه و من چقدر برای خودم دلم تنگه ...
نیمی از یک مترسک با نیمی از یک بدن باهم پیوند خوردن تا پیکر من شدن .
کلاغها هرروز از نیمی از من میترسن و لاشخورها شب روی نیم دیگه میرقصن .
سالهاست من حامیه گندمهای تو بودم به زندگیم برای تو خو کرده وجودم .
تو از کلبه ی اون دور هر صبح با لبخندی وپیش از خواب هر شب پنجره رو میبندی
و من با شیاطین تا صبح میجنگیدم و هر بار پیش از صبح بغزم رو میبلعیدم
و تو درست به کسی زندگیت رو مدیونی که مدتهاست از اون هیچ چیزی نمیدونی .
سالهاست زندانی آزادی تو هستم
قهرمان یا قربانی از این دو واژه خستم .
سالهاست پوست گرمی رو با شوق نبوسیدم
مدتهاست که توی آب صورتم روندیدم.
دلم برای تو برای تو از نزدیک تنگه برای نفس تو یه گوشه تاریک
دلم برای اشک
دلم برای خواب
دلم برای سیب
دلم برای آب
دلم برای زن
دلم برای تن
دلم برای من
دلم برای من
دلم بیش از هرچیزی برای خودم تنگه و من برای خودم دلم چقدر تنگه
و من سالهاست برای خودم دلم تنگه و من چقدر برای خودم دلم تنگه ...
DOWNLOAD ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
فول آلبوم هادی پاکزاد ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Fanom
06-25-2016, 03:33 PM
دانلود مستند زندگی جنیس چاپلین
پری کوچک غمگین
Janis: Little Girl Blue 2015
720P ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] c.mkv)
720P ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Fanom
06-25-2016, 03:41 PM
این مستند از هر جنبه که بهش نگاه کنین عالیه چه خود کرت کوبین که به تنهایی خودش زندگیش موسیقیش یه دنیاس و موضوع این مستنده چه ساختار مستند و تدوین و شیوه پشیبرد داستان که بین مستند های چند سال اخیری که دیدم کم نظیره حتما پیشنهاد میکنم که مستند دانلود کنین و لذت ببرین
Kurt Cobain: Montage of Heck
لینک مستقیم از تاینی مویز و کویر موزیک
1080 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] l.mkv?hash=4c332b9be8602d8a0d755159edca412b_176302 _27093_3)
1080 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] KavirMusic.mkv)
720 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ash=d13553a7dd687c59b63197c6ecc56f01_176302_27068_ 3)
720 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] avirMusic.mkv)
Fanom
07-19-2016, 11:22 AM
دانلود آلبوم آفرینش نوید افقه
تک نوازی زیبای تنبک
320 BeepTunes ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Doostan
09-10-2016, 02:55 PM
عبدی بهروانفر (گروه ماد)
دانلود آلبوم کخئو و کلخت
کخئو و کلخت - آلبوم دوم عبدی بهروانفر به نام کخئو و کلخت در تاریخ ۱۶ آبان ۱۳۸۸ منتشر گردید. این آلبوم زمانی کمتر از ۴۱ دقیقه دارد و متشکل از ۸ ترانه است. او در توضیح این آلبوم میگوید: "کخئو و کلخت آلبوم دوم من و گروه ماد است که ضبطش از سال ۱۳۸۷ شروع شد. آلبوم ۸ ترک دارد، بعضی از اونها قبلاً با گروه اجرا شده که البته در این آلبوم تنظیم و سازبندی جدیدی دارند. آلبوم در سبک فولک راک و تلفیقی از سازهای اصلی راک، بلوز و سازهای محلی خراسان است. یکی از بخشیهای بزرگ استان خراسان اهل چناران _عاشق علیاکبر بهاری_ در این آلبوم قشمه، سرنا و کمانچه زد. تلفیق سازهای بلوز، راک و سازی مثل قشمه (که از استخوان بال عقاب ساخته میشه با قدمتی بیش از ۴۰۰۰ سال) و همچنین ممزوج شدن هارمونی جز و بلوز با نغمهها و مقامهای خراسانی در جهت ساختن بستری برای بیان مفهوم کلی آلبوم است."
زدیم به خونش
سپید بودیم
مثل اینکه از نور بودیم
سرخ بودیم
مرگ و خون ندیدیم
ندیدیم بیش از این
ناچار بودیم
می باریدیم همچون یک درنگ
پیدا نکردیم خود را
ما که سر مست بودیم
از تو کمک می خوا ستیم
به تو تنهای هیچ
آن هیچ بزرگ
به تو شکایت بردیم
ولی چیزی جز سیاهی ندیدیم
نبوییدیم نخواندیم
عبدی بهروانفر ومحسن نامجو هم خانه بودن ودوست های بسیار صمیمی هستن
فکر نکنم در کل نت آلبوم اصلا وجود داشته باشه حالا چه برسه کیفیت 320
آلبوم کخئو و کلخت عبدی بهروانفر 320 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
ترک پنجم آلبوم فراموش شده-نهنگ خام
Nahange Kham Wav ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Nahange Kham 320 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Nahange Kham Acoustic ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Nahange kham Live ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
دوستان فول البوم ر عبدی بهروانفرو کسی داره
خیلی خواهش میشه اگه دارید اپلود کنید
البوم شلمرود و اینرو زحمتشو کشیدید قبلا
Fanom
09-11-2016, 12:51 PM
ناتاشا اطلس خواننده متولد بلژیک که خود آموز زیان عربی رو یاد گرفته و سبک تلفیقی رو در موسیقیش دنبال میکنه
تک ترک که اینجا میذارم بسیار زیباست و کیم کی دوک هم در فیلم زیبا ترش 3IRON از اون استفاده کرده
Natacha Atlas - Gafsa ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Fanom
09-18-2016, 04:26 PM
شهرداد روحانی (نام اصلی: شهرداد روحانی) (زاده ۶ خرداد ۱۳۳۳ در رشت) موسیقیدان، آهنگساز، رهبر ارکستر ایرانی است.
سبک وی معاصر، و تا حدی در مقایسه با برادر خود انوشیروان روحانی و استاد جواد معروفی، موسیقی عصر نو بهشمار میرود. او دورههای مقدماتی موسیقی را از محضر برادر بزرگ خود انوشیروان روحانی فراگرفت. شهرت روحانی بیشتر به دلیل تنظیم و رهبری ارکستر کنسرت یانی است که به همراه ارکستر سلطنتی فیلارمونیک (به انگلیسی: Royal Philharmonic Orchestra) در فضای باز در پارتنون واقع در آتن پایتخت یونان انجام شد. این کنسرت تحسین و نقد بینندگان را در پی داشت که به پربینندهترین برنامهٔ پخش شده از تلویزیون در آمریکا، و دومین موزیک ویدئوی پرفروش در تاریخ جهان پس از موزیک ویدیوی «تریلر مایکل جکسون» تبدیل گردید.
معروفترین آهنگ استاد شهرداد روحانی آهنگ رقص بهار Dance of Spring
که اجرای زیبای پخش شده از بی بی سی فارسی رو اینجا براتون گذاشتم
موسیقی شهرداد روحانی موسیقی که عطر بوی شرقی داره و کاملا احساسی و دراماتیکه و بخاطر تسلط بی نظیر شهرداد روحانی به ساز پیانو ،پیانو رو به عنوان ساز اصلی و محوری در همه آهنگ ها میشه احساس کرد
علاوه بر اون دو ترک زیبای دیگه هم هست
یکی اجرای بی کلام و ارکسترال آهنگ بر فراز ابرها با صدای ابی که ساخته شهرداد روحانی در سن 18 سالگیشه و و بی نظیره
و ترک بعدی هم مورد علاقه خودمه به اسم صدای شب Voices of the Night
دانلود اجرای زنده رقص بهار - شهرداد روحانی ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
دانلود آهنگ ها کیفیت 320
Dance Of Spring ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Thoughts of the Past (بر فراز ابرها ابی ) ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Voices of the Night ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Fanom
09-23-2016, 12:29 PM
پنداری مولانا این شعر را با همین وزن و آهنگ سروده است.ساده بگویم وقتی این آواز را میشنوم از حنجرۀ ایشان صدای زمزمههای مولانا به گوشم میرسد؛ آبی را که او روان ساخته از دست شجریان مینوشم، گویی او نیای است که بر دهان مولانا قرار گرفته و صدای نفسهای مولانا از خلالش به گوشم میرسد. پس وقتی مولانا میگوید او خودش نایی است که نوایش نه از خودش که از «اوست»؛ برایم مسجل میشود که تأثیر این نوا نه از صدای خوش شجریان است و نه حتی از قدرت بیان مولانا، بلکه از خلال این صدا و این بیان، «آوای دوست» به گوشم میرسد.
چهطور میشود هنرمندی راوی روح مردمش میشود؟ در درازمدت و در کوتاهمدت؟ فردوسی میشود برای همیشه و حافظ و مولوی و استاد علیاکبر بناءاصفهانی و کمالالدین بهزاد میشوند در درازمدت، تولستوی و شکسپیر و سنان معمار و دانته میشوند در درازمدت. واگنر میشود در کوتاهمدت- و گاندی- که هنوز بر روی پایههایشان بیتزلزل ایستادهاند. کار زیادی میبرد تا استاد محمد رضا شجریان به چنین قامتی برسد، اما فقط کار نیست، درست بودن و فروتنی و مهربانی هم هست. همیشه همراه مردم بودن – به تأسی از شیخ نجمالدین کبری – هم هست. لحظه را درستسنجیدن و خمنشدن در برابر مال و منال و منصب هم هست. یکپارچهکردن آرزوهای پراکنده مردمی که گم میشوند و نمیدانند چه میخواهند هم هست… و خیلی چیزهای دیگر هم هست.
حاملین روح ملی مردم میمانند و دولتها میگذرند: حکیم ابوالقاسم فردوسی طوس. نیازی به نشانی دارد؟
قبا و تاج نگهبانان روح ملی را نمیشود برداشت و برگرفت. کار فلانیوبیساری نیست. این تاجی است که مردمان بر سرشان میگذارند و همانها هم، در پی هر خطایی، میتوانند خلع کنند.
استاد محمدرضا شجریان با آبرو و بلندقامت، بر جایگاهش خدنگ ایستاده است.
عمرش برای ما دراز باد.
هنرمند فرهنگی کسی است که علاوه بر آنکه به هنر و فرهنگ خود توجه میکند به فکر مردم است و دقت میکند که مردم چه میخواهند و فقط به فکر سود خود نیست و حافظ و نگهبان فرهنگ و هنر خود است. حتی قبل از انقلاب در ۱۷ شهریور و بعد از کشتاری که بوجود آمد محمدرضا شجریان اعلام کرد که به احترام آن کشتهها کنسرت برگزار نمیکند. بعدها نیز در دورهای که موسیقی حرام شد وی توانست برعلیه یک نوع ذهنیت غلط غلبه کند و این امر نشان میدهد که شجریان همزمان هم در طول تاریخ و هم در عرض تاریخ دویده است.
ایشان با هنرمندان دیگر فرق میکند و یک حس متعهدانه دارد و بارها به خاطر این تعهد خودش را بسیار در تنگنا و سختی قرار داده است. شجریان بارها از حقانیت هنر دفاع کرد و چهرهای را به وجود آورد که باعث شد صدای ایشان آمیخته با تاریخ شده است و بارها این چهره خود را به خاطر مردم و اجتماع فدا کرده است.
چطور انسانی با همین کالبد های معمولی که تک تک ما به عنوان انسان در اون گنجیدیم میتونه اینقدر شگرف اینقدر بی همتا و و بی بدیل باشه چطور یک انسان میتونه در تاریخ یک ملت،ملتی با تاریخ طولانی و عادت کرده به شخصیت های ممتاز و شاخص خودش رو به رتبه ای برسانه که جز خودش امکان تکرارش رو نداشته باشه؟ جز اینکه باید اعتراف کرد که
صبر بسیار بباید پدر پیر فلک را
تا دگر مادر گیتی چو تو فرزند بزاید
تولدت مبارک ای فرزند ایران
Fanom
09-24-2016, 02:34 PM
هیچ هنرمندی در تاریخ موسیقی به اندازه دیوید بویی به صورت همه جانبه هنر مربوط به خودش رو تحت تاثیر قرار نداده
دیوید بویی موسیقی موزیک ویدئو اجرای صحنه کنسرت و ..... رو به شخصی ترین وجه ممکن تحت تاثیر نبوغ خودش قرار داد
اینجا 4 تا از بهترین کارهای دیوید بویی رو میتونین با کیفیت 320 دانلود کنین
Rebel Rebel ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Space Oddity ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Let's Dance ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Fanom
09-29-2016, 01:19 PM
موسیقی مثل برخی دیگه شاخه های هنر زبانی جهانی داره به خصوص وقتی که اجرای اون اینقدر زیبا باشه که چارچوب و محدودیت زبان رو پشت سر بذاره و در حین پخش برای هر شنونده ای جذاب باشه این اجرای رشید بهبودف که شهرت جهانی داره از جمله همن نوع موسیقی هاست
این نسخه که اینجا میذارم نسخه پالایش شده توسط سایت شهنواز رکروردز و از این کیفیت بهتر و عالی تر رو پیدا نمیکنین
کوچه لره سو سپمیشم ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] _blog_ir_.mp3.html)
کوچه را آب و جارو کردهامتا وقتی یارم میآید گرد و خاکی بلند نشود
طوری بیاید و برودکه هیچ حرف و حدیثی در میان نماند
سماور را آتش کردهامقند در استکان انداختهام
یارم رفته و من تنها ماندهامچه قدر خاطر یار عزیز است
چه قدر خاطر یار شیرین است
کوچه را آب و جارو کردهامتا وقتی یارم میآید گرد و خاکی بلند نشود
طوری بیاید و برودکه هیچ بگو مگو یی میان ما در نگیرد
Fanom
10-03-2016, 03:46 PM
فیلم Human 2015 فیلم مستند زیبایی در مورد انسان هاست
ساخت فیلم 3 سال طول کشیده و گروه بیست نفری با بیش از 2000 نفر در 60 کشور دنیا مصاحبه کردن
وخروجی این مصاحبه ها این فیلم میشه
هر مصاحبه از ۴۰ سوال یکسان و موضوعات مهمی مثل خانواده و مذهب (آخرین باری که به شریک زندگی خود گفتهاید “دوستت دارم” چه زمانی بوده است؟) تا آرزو و شکست (سختترین آزمونی که با آن مواجه بودهاید چه چیزی بوده و از آن چه چیزی یاد گرفتهاید؟)
موسیقی آغازین فیلم با صدای سالار عقیلی و آهنگسازی Armand Amar که دو رباعی از مولانا
ست
این ترک با عنوان Poem Of The Atoms در آلبوم موسیقی متن فیلم بابا عزیز ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) قبلا اجرا شده بوده
زیبایی اثر با تصاویر شگفت انگیز ابتدایی فیلم چند برابر میشه و رباعی به نوعی شرح تصویری که به چشم بیننده میاد
ای روز برآ که ذرهها رقص کنند
آنکس که از او چرخ و هوا رقص کنند
جانها ز خوشی بی سر و پا رقص کنند
در گوش تو گویم که کجا رقص کنند
هر ذره که در هوا و در هامون است
نیکو نگرش، که همچو ما مفتون است
هر ذره اگر خوش است، اگر محزون است
سرگشته خورشید خوش بیچون است
دانلود کلیپ آغازین با صدای سالار عقیلی ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] D8%AA%D9%86%D8%AF_HUMAN_%D8%A8%D8%A7_%D8%B5%D8%AF% D8%A7%DB%8C_%D8%B3%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%B1_%D8%B9% D9%82%DB%8C%D9%84%DB%8C.mp4.html)
دانلود موسیقی 192 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
دانلود فیلم ariamovie
1080 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
720 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
abbasinfos
10-03-2016, 04:11 PM
البته این آهنگ رو واسه موسیقی فیلم بابا عزیز Bab'Aziz (2005) هم اجرا کرده.
Fanom
10-04-2016, 03:00 PM
البته این آهنگ رو واسه موسیقی فیلم بابا عزیز Bab'Aziz (2005) هم اجرا کرده.
ر
درسته ممنون من وقتی جستجو کردم که اهنگساز چه کسیه به کارن هومایونفر رسیدم ولی با توجه به توضیح شما غلطه و اصلاح میشه آهنگساز Armand Amar
Fanom
10-06-2016, 11:31 AM
گروه 2Cellos ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) تشکیل شده از دو نوازنده ویولن سل کروات که کارهای مشهور دنیای موسیقی برای ساز ویلون سل بازنویسی میکنن و تمامی آهنگ رو با همین دوساز اجرا میکنن
اجرا های زنده گروه هم بسیار چشم نواز و انرژیکه اینجا سه تا از کارهای خوبشون رو گذاشتم که کاور آهنگ های نیروانا مایکل جکسون و کینگز آو لئون گانزن روزز
اجرای زنده رو حتما نگاه کنین خیلی پر انرژی اجرا میکنن
Smells Like Teen Spirit ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Smells Like Teen Spirit ویدیو اجرای زنده آهنگ ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Smooth Criminal ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Use Somebody ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Welcome To the Jungle ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Fanom
10-09-2016, 04:23 PM
آلبوم جدید گروه Archive
با کیفیت FLAC
Archive - The False Foundation (2016)FLAC ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
azad2000
11-20-2016, 01:09 PM
سلام داداش لینک اهنگ خرابه لطف کن درستش کن یا لینک دانلودش رو تو پیام خصوصی بفرس برام
Fanom
11-24-2016, 01:52 PM
کدوم ترک ؟؟؟اسم ادرسش بده آپدیت کنم
Fanom
01-18-2017, 12:00 PM
RadioHead-How to disappear completely ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
salahsal
05-07-2018, 12:42 PM
مستند زندگی نامه بابک بیات -مستند بن بست
دانلود ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
لینک 2 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
سلام دوست عزیز لینک این مستند بابک بیات هر دو خرابه اگه براتون امکان داره دوباره آپلود کنید ممنون میشم.
sediqeh1990
11-12-2018, 05:16 AM
سلام دوست عزیز لینک این مستند بابک بیات هر دو خرابه اگه براتون امکان داره دوباره آپلود کنید ممنون میشم.
این مستند رو با کیفیت خوب و فقط هزارتومن میتونی از لینک زیر بخری: