PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نوای نوایی خاموش شد/ استاد دوتار خراسان درگذشت

ehsansalehi
10-04-2014, 05:24 PM
غلامعلی پورعطایی، نوازده دوتار و خواننده آوازها و نغمه های خراسان از دنیا رفت.

پیشکسوت موسیقی نواحی خراسان که مدتی بود با عفونت ریه و سنگ صفرا دست و پنجه نرم می‌کرد و مدتی را هم در بیمارستان امام رضا (ع) مشهد بستری شده بود، روز شنبه، 12 مهرماه، در سن 73 سالگی درگذشت.

این هنرمند طی چند ماه اخیر با سردردهای عجیبی مواجه شده بود و از درد کمر و گردن رنج می‌برد.

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]

«نوایی نوایی» از آثار شاخص این هنرمند محسوب می‌شود. غلامعلی پورعطایی متولد سال 1320 و بازنشسته آموزش و پرورش بود.
اهالی تربت‌جام او و نوای دوتارش را خیلی خوب می‌شناسند؛ خودش می‌گفت: «دوتار ساز دل است. هیچ‌کس از عبارت دوتارنوازی استفاده نمی‌کند و همه می‌گویند؛ دوتارزنی. دوتار را می‌زنند، ولی بقیه ساز‌ها را می‌نوازند. دوتار یک جور فریاد است اما این زدن به معنای خشونت نیست. بیشتر جوشش و عصیان روح است. روال دوتار‌زدن اینگونه است که از یک دعوا شروع می‌شود و به آشتی ختم می‌شود.»

mahdi
10-04-2014, 05:52 PM
(sm81)

yasin6
10-04-2014, 08:14 PM
(sm146)خدا رحمتش کنه

Fanom
10-04-2014, 08:15 PM
یه ترانه ای بود ای سرو خوش بالای من ای دلبر رعنای من ....اینقدر که با احساس میخوند آدم کف میکرد جزو آخرین اساتید خراسان بود (sm172)

Shahin
10-04-2014, 08:26 PM
یه ترانه ای بود ای سرو خوش بالای من ای دلبر رعنای من ....اینقدر که با احساس میخوند آدم کف میکرد جزو آخرین اساتید خراسان بود (sm172)
خدا بیامرزدش
من این آهنگ رو نشنیده بودم

*_*
10-04-2014, 09:13 PM
بازخوانی نوایی توسط یه دختر خارجی که اصلا فرهنک ما خراسونی رو ها رو هم نمیدونه ولی موسیقیش خیلی نزدیکه عالی اجرا کرده با این که ایرانی بلد نیست حتما دانلود کنید هزینشم یه فاتحه واسه روح استاد غلامعلی پور عطایی(نوایی)

*_*
10-04-2014, 09:16 PM
خراسان بی اب و علف همونطور که تو نقشه کوشه نشینه استادهای کمی درونش هست که اون ها هم مثه خراسان کوشه نشینن و سر وصدا نمیکنن اسم وعکسشون رو نمیتونی رو جلد مجله ها ببینی ولی کلمه استاد لایقشونه نوایی کنار دوتارش تو بیمارستان امام رضا که یه بیمارستان دولتی هم هست و خیلی معمولیه فوت شد و باز هم در کوشه نشینی

MaMaTiR
10-04-2014, 11:41 PM
(sm74)

mahdi
10-05-2014, 12:09 AM
خراسان بی اب و علف همونطور که تو نقشه کوشه نشینه استادهای کمی درونش هست که اون ها هم مثه خراسان کوشه نشینن و سر وصدا نمیکنن اسم وعکسشون رو نمیتونی رو جلد مجله ها ببینی ولی کلمه استاد لایقشونه نوایی کنار دوتارش تو بیمارستان امام رضا که یه بیمارستان دولتی هم هست و خیلی معمولیه فوت شد و باز هم در کوشه نشینی

(sm50)

pangabi
10-05-2014, 12:09 AM
هنرمندا همیشه غریب بودن توو این مملکت . فقط زمانی که بمیرن همه یادشون میوفته عه اینم وجود داشت .

Fanom
10-05-2014, 12:39 AM
خدا بیامرزدش
من این آهنگ رو نشنیده بودم

قطعه ای بسیار زیبا از استاد غلامعلی پورعطایی ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

البته اونی که من دوستش دارم و منظورم بود این اجرای زنده تو پشت صحنه آلبوم گروه رستاکه

دانلود ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])