توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : توئیت بهرام و بیانیه تند و تیز شاهین نجفی خطاب به هیچکس و جواب هیچکس
hesamz
10-08-2014, 05:42 PM
طرف شیش تا البوم میده هیچ فشفشه ای روشن نمیشه ولی بهرام دوتا جمله تو توییتر مینوبسه فیسبوک و توییتر مث بمب میترکه...
ماجرا از اونجا شروع شد که بهرام چند خطی درباره زن ستیزی توئیت کرد
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ?oh=cd5aeb7db759252cf4471d03c90e083d&oe=54BBDAD7
شاهین هم جواب بهرام رو به این شکل داد
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ?oh=e599bf046274cc71cfd121fdcf8996fb&oe=54AC3A40
ساعاتی بعد توئیت سروش هیچکس که با بهرام بود
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] oh=05a7ef7982c8346b6c344d34ec2a8938&oe=54AA96CE
پست های شاهین در توئتر
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
و بیانیه تند و تیز شاهین خطاب به سروش
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] h=0605a1a8328c99a0ff92917dc98f7a97&oe=54C2A467
در اینجا شاهین اشاره می کنه که مخاطب بهرام نیست
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] g?oh=85dc3462d4cfe76c82d3ee1fda576fe6&oe=54F8CADE
جواب سروش به شاهین
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ?oh=7ad5824fa7b9a73e581d5690a682007d&oe=54BE03AF
[CENTER] و توئیت بسیار جالب و کنایه هوشمندانه بهرام به شاهین
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ?oh=6660843b0222fb97b33fc4d5c3519b6b&oe=54AD29F9
hesamz
10-08-2014, 05:43 PM
برا اونایی که توئیت بهرام رو متوجه نشدن
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ?oh=31c32fb18120e5eb8beea35de0fd44ec&oe=54B8773B
yaran
10-08-2014, 05:54 PM
من که نفهمیدم
hesamz
10-08-2014, 06:13 PM
من که نفهمیدم
یه بار دیگه بخون خب
کجاش رو مشکل داری
SaSan69
10-08-2014, 06:29 PM
تابلو بود مخاطب بهرامه! بعد چطور میگه نه! بهرام کیه؟ به اندازه شاهین معروفه؟(sm50)
shahkar
10-08-2014, 06:31 PM
حسام دوباره توییت بهرام رو بزار
HOSSEIN
10-08-2014, 06:36 PM
خود عقاب پنداری (sm2)
hesamz
10-08-2014, 06:40 PM
حسام دوباره توییت بهرام رو بزار
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ?oh=6660843b0222fb97b33fc4d5c3519b6b&oe=54AD29F9
hesamz
10-08-2014, 06:41 PM
تابلو بود مخاطب بهرامه! بعد چطور میگه نه! بهرام کیه؟ به اندازه شاهین معروفه؟(sm50)
(sm2)اینجا ایرانه و نامه ای به رئیس جمهور رو گوش ندادی یعنی
hesamz
10-08-2014, 06:51 PM
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] oh=19e610ef177bb33b55062bff84ed5bbb&oe=54C14B14&__gda__=1422726613_0f76c7a198a85afdb69532ccbcc195a 1
hesamz
10-08-2014, 06:52 PM
(sm165)
(sm172)
SaSan69
10-08-2014, 06:56 PM
(sm2)اینجا ایرانه و نامه ای به رئیس جمهور رو گوش ندادی یعنی
نه والا(sm2)
hesamz
10-08-2014, 07:05 PM
نه والا(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
لدفن گوش کن(sm10)
فقط مونده نامجو الان بیاد از حقوق زن ها دفاع کنه(sm70)
شاهین نجفی و بهرام جفتشون سابقه زن ستیزی داشتن فقط فرقشون اینه که بهرام خیلی سریع تر از شاهین به خودش اومد و حداقل سکوت کرد
شاهین از یه طرف میاد تو آهنک نقی به بیوه ها توهین میکنه از یه طرف تو مصاحبه با یه زن میکه من اشتباه کردم و یکی به من کفت و منو آکاه کرد و من عذر میخوام از قشر بیوه ها بعد میاد بعدش آهنک پریود رو میخونه (sm2)
هنوز حسابش با خودش مشخص نیست و جالبیش اینجاس که موزیک *اینکونه* کاملا از حقوق زن ها دفاع میکنه و جالب تر اینکه فقط همون آهنک رو موزیک ویدیو کرد و تو موزیک ویدیو هم به شدت از حقوق زن ها دفاع کرد معلوم نیس تو کاسه جمجمه این بشر چیه
hesamz
10-08-2014, 07:45 PM
فقط مونده نامجو الان بیاد از حقوق زن ها دفاع کنه(sm70)
شاهین نجفی و بهرام جفتشون سابقه زن ستیزی داشتن فقط فرقشون اینه که بهرام خیلی سریع تر از شاهین به خودش اومد و حداقل سکوت کرد
شاهین از یه طرف میاد تو آهنک نقی به بیوه ها توهین میکنه از یه طرف تو مصاحبه با یه زن میکه من اشتباه کردم و یکی به من کفت و منو آکاه کرد و من عذر میخوام از قشر بیوه ها بعد میاد بعدش آهنک پریود رو میخونه (sm2)
هنوز حسابش با خودش مشخص نیست و جالبیش اینجاس که موزیک *اینکونه* کاملا از حقوق زن ها دفاع میکنه و جالب تر اینکه فقط همون آهنک رو موزیک ویدیو کرد و تو موزیک ویدیو هم به شدت از حقوق زن ها دفاع کرد معلوم نیس تو کاسه جمجمه این بشر چیه
من نفهمیدم چرا به سروش اینجوری پرید(sm2)
من نفهمیدم چرا به سروش اینجوری پرید(sm2)
اینا اکه نکم همشون نصف بیشترشون قاطی دارن فقط چسی فرهنک میان
مطمئن باش حتی تو س.کس هم شاهین اکه به طرف مقابلش تو هفت هشت بار یه بار تجاوز نکنه صد در صد نصف بیشتر آمیزش هاش طرف مقابل ارضاء نمیشه و اصلا نمیدونه که زن خیلی دیر تر از مرد ارضاء میشه و حتی ارضا شدن زن به مرد مقدم تره
وقتی میاد میکه شما در نهایت با عشقتون میخوابید و عشق رو به س.کس پایان میده و میکه شما در نهایت عشق با طرف مقابلت میخوابی و میکه بقیش مال سعدی و حافظ و مولاناس و به قرن خودشون مربوط میشه میخوای چی بهش بکی میخوای بهش بکی تو عشق رو درک نمیکنی ؟ اکه اینو بکی یه بیانیه هم نثار تو و روح حافظ وسعدی میکنه
درباره مولوی میاد نظر میده (sm2) یه بیت شعر مولوی میارزه به کل کارهای این سه نفر و هنوز که هنوزه کارهاش درک نمیشه و تازه تو قرن 21 کارهاش توسط امثال شهرام ناظری و شجریان ها خونده میشه ... تو از قرن چهارم تا بیست ویکم حساب کن ببین چند هزار سال میکذره بعد به عظمت کار مولوی پی میبری که هنوز که هنوزه از این سه نفر هم معروف تره هم هم محبوب تره هم شعراش بهتر و پربارتره واصلا قابل مقایسه نیس با شعرای اینا
hesamz
10-08-2014, 08:12 PM
اینا اکه نکم همشون نصف بیشترشون قاطی دارن فقط چسی فرهنک میان
مطمئن باش حتی تو س.کس هم شاهین اکه به طرف مقابلش تو هفت هشت بار یه بار تجاوز نکنه صد در صد نصف بیشتر آمیزش هاش طرف مقابل ارضاء نمیشه و اصلا نمیدونه که زن خیلی دیر تر از مرد ارضاء میشه و حتی ارضا شدن زن به مرد مقدم تره
وقتی میاد میکه شما در نهایت با عشقتون میخوابید و عشق رو به س.کس پایان میده و میکه شما در نهایت عشق با طرف مقابلت میخوابی و میکه بقیش مال سعدی و حافظ و مولاناس و به قرن خودشون مربوط میشه میخوای چی بهش بکی میخوای بهش بکی تو عشق رو درک نمیکنی ؟ اکه اینو بکی یه بیانیه هم نثار تو و روح حافظ وسعدی میکنه
درباره مولوی میاد نظر میده (sm2) یه بیت شعر مولوی میارزه به کل کارهای این سه نفر و هنوز که هنوزه کارهاش درک نمیشه و تازه تو قرن 21 کارهاش توسط امثال شهرام ناظری و شجریان ها خونده میشه ... تو از قرن چهارم تا بیست ویکم حساب کن ببین چند هزار سال میکذره بعد به عظمت کار مولوی پی میبری که هنوز که هنوزه از این سه نفر هم معروف تره هم هم محبوب تره هم شعراش بهتر و پربارتره واصلا قابل مقایسه نیس با شعرای اینا
اون رو ول کن
خیلی دنبال کارای مولانا هستم
یه کتابش رو دارم ولی خیلی از کاراش رو درست متوجه نمیشم
دنبال یه کتاب هستم تفسیر خوبی داشته باشه(sm25)
shahkar
10-08-2014, 08:16 PM
ک/ شعری بیش نیس
اگه جامعه رو خواستید به گ/ بدید به اینا بسپ رید
shahkar
10-08-2014, 08:19 PM
اون رو ول کن
مولانا حرف نداره به آدم بعد خداشناسی و انسان شناسی می ده یه دانشگاست واسه خودش
کتابای تفسیر کریم زمانی 12 جلده هربیت و کامل شرح داده (sm10)
اون رو ول کن
ganj hozur
اکه پیدا شه... اینی که دوستمون میکه فک کنم توضیحاتش بیشتر باشه
مولانا به دفاع از حقوق حیوانات هم رسید اونم تو قرن چهار و پنج اونوقت ما هنوز یکیمون میاد از شاهین دفاع میکنه یکی از بهرام ....
فقط بخون به عظمت مولوی پی ببر از دفاع از حقوق یه سک 21 بیت ناب سروده .... شعر هایی که درمورد بی عدالتی و حقوق قشر ضعیف جامعه رو بخونین پشماتون فر میخوره .... این شعرشو میذارم تا فرق بین ما و این سه نفر و مولوی پیدا شه برا همینه بعد اسمش علیه سلام یا حضرت یا آقا یا استاد میارن اهلش و مثنوی معنویش رو کتاب مقدس بهش میکن
hesamz
10-08-2014, 08:33 PM
استفاده از یک کلمه توهین نیست این تو فرهنگ ما توهینه زشته که نمیشه ازش حرف زد مث قضیه این حاتمی کیا شده که طرف گفته دوره پریود اون رفته سر پریود دخترا
پریود تو اون شعر یعنی تا میبینی ما حقیقتو میگیم بدت میاد اهنگو پلی کن حالا اینا میگن ما فرهنگو عوض کنیم فرهنگ بسازیم نکنیم مث شاهین نجفی کلمه پریود استفاده نکنیم
داره شر میگه میگه فرهنگ ما بده بسازیم برو تو بقیه کشورها گفتن پریود مث گفتن سرما خوردگی یه مشت کسخل دوزاری دیگه جمع شدن تو فیس بوک ما هیپ هاپی
هستیم رپ ایران شده کسخل بازی تهی تتلو یاس فیلم هندی بچه خونگیا ملت احمقی هم هستیم که از اینا خوشمون میاد هیچ کس اصلا میدونه فرهنگ چیه دو هفته رفته اونور
الان شده دکتر برو عکس بگیر با اثر انگشت رای به روحانی بزا فیس تا موقعی بیای ایران کاریت نداشته باشن نمی خواد فرهنگ زن ستیزی بسازی
بهرام فقط یه خط انتقاد کرد و شاهین جواب داد(sm2)
هیچکس خودش رو انداخت وسط (sm3)
رپ ایران فقط بهرام و شاهین رو قبول دارم البته اگه شاهین رو رپ خون بدونیم(sm174)
اون آخری منظورت کیه(sm173)
hesamz
10-08-2014, 08:34 PM
ganj hozur
(sm10)
shahkar
10-08-2014, 08:38 PM
از اصول پایه و ابتدایی این که هر لغتی که به کار میره در هر فرهنگ ممکنه یه معنی بده البته بسته به زمان و مکان هم داره
در غرب همه حریم ها شکسته شده و براشون اصلا مهم نی تو فیلم های هالیوودی کاملا معلومه
در اسلام و تمدن ایران داریم که حتی به مادرتون اَه هم نگویید این یعنی فرهنگ
SaSan69
10-08-2014, 08:38 PM
لدفن گوش کن(sm10)
ممنون داداش...خوشم نیومد..رپ باز نیستم اما اگه بخوام سبک رپر گوش بدم حتما انتخابم شاهینه..صداش یه گیرایی خاصی داره....
نمیدوم این بهرام تا الان کجا بود که حرف از فرهنگسازی میزنه و به پریود گیر داده!!! کلا بحث و منظور شاهین یه چیز دیگه بود..امیر به قشنگی توضیح داد..
اون رو ول کن
آقا از خدا پنهون نیس از شما چه پنهون یکی از دوستام بزرکتره از من سر کلاسای ارشد یه چند جلسه ضبط کرد درباره مولوی بود... کف و خون قاطی کردم نصف بیشترش رو نفهمیدم اصلا چی میکه دوستم میکه استاده خودش هم اولین جلسه کفته من همشو بلد نیستم حالا استاده دکترای ادبیات بوده و استاد دانشکاه و کلا ادبیات رو درس میداده
hesamz
10-08-2014, 08:44 PM
ganj hozur
آقا از خدا پنهون نیس از شما چه پنهون یکی از دوستام بزرکتره از من سر کلاسای ارشد یه چند جلسه ضبط کرد درباره مولوی بود... کف و خون قاطی کردم نصف بیشترش رو نفهمیدم میکه استاده خودش هم اولین جلسه کفته من همشو بلد نیستم حالا استاده دکترای ادبیات بوده
یه مجله چند سال پیش منتشر شده بود اسمش یادم نیست مولوی رو جزء 10 شخصیت تاثیر گزار جهان معرفی کرده بود
hesamz
10-08-2014, 08:49 PM
هیچکس انتخابات ریاست جمهوری
حرف اون **** رو نزن باوووووو
اصلا در سطح فکری این دوتا نیست
shahkar
10-08-2014, 09:08 PM
اسلام و تمدن ایران جداس همی تمدن ایران باعث شده اون خط قرمز شما وگرنه اصلش الان داره تو سوریه عراق روزی هزار نفرو سر میبره
اتفاقات سوریه و عراق کاملا از پیش طراحی شده است آمریکا به قصد از بین بردن طالبان به عراق رفت چی شد؟ این امکانات برای داعش از کجا می آد؟
الان آمریکا به قصد از بین بردن داعش تاسیسات و زیرساخت های سوره رو داره می زنه ...
این ها تمام نشانه آخر زمانه
اسلامم رو آرزوس امیدوام توفیق دیدن اون روز رو خدا بده
یه مجله چند سال پیش منتشر شده بود اسمش یادم نیست مولوی رو جزء 10 شخصیت تاثیر گزار جهان معرفی کرده بود
سال 2007 سال جهانی رو به اسم مولانا زدن برادر
یونسکو زده
کتاباش تو جهان پخشه
آرامکاهش ترکیه ست عکس کذاشته بودن عرب و ترک و کرد وآمریکایی وآلمانی ریخته بودن ....توشون کسایی بود که میکفتن ما بخاطر مولانا اصلا ایرانی یاد کرفتیم ...ادبیات ایران رو خوندیم
بعد خود ایران روز کوروش کبیر رو نداره حتی (sm2)تو تقویم جهانی روز کوروش داریم تو ایران نداریم (sm2)
از شاهین نجفی . بهرام و هیچ کس رسید یه مولانا بعد رسید به اسلام حالا هم رسیده به داعش (sm54)(sm2)
hesamz
10-08-2014, 09:30 PM
اتفاقات سوریه و عراق کاملا از پیش طراحی شده است آمریکا به قصد از بین بردن طالبان به عراق رفت چی شد؟ این امکانات برای داعش از کجا می آد؟
الان آمریکا به قصد از بین بردن داعش تاسیسات و زیرساخت های سوره رو داره می زنه ...
این ها تمام نشانه آخر زمانه
اسلامم رو آرزوس امیدوام توفیق دیدن اون روز رو خدا بده
بیخیال باوووو(sm2)
hesamz
10-08-2014, 09:30 PM
از شاهین نجفی . بهرام و هیچ کس رسید یه مولانا بعد رسید به اسلام حالا هم رسیده به داعش (sm54)(sm2)
(sm2)
shahkar
10-08-2014, 09:35 PM
خو بحثه فرهنگه دیگه مولانا یک مسلمون متمدن و با فرهنگ بود برعکس این ارازل و اوباش (sm59)
ختم جلسه با یه شعر از مولانا که در وصف شمس تبریزی درویش ِ پر علم ودانشی که مولانارو دکرکون میکنه و مولانا خیلی چیزها ازش یاد میکیره وشمس خیلی چیزها از مولانا
برید خونه هاتون (sm59)
زاهد بودم ترانه گویم کردی
سر حلقهٔ بزم و باده جویم کردی
سجاده نشین با وقاری بودم
بازیچهٔ کودکان کویم کردی(sm25)
shahkar
10-08-2014, 09:42 PM
ختم جلسه با یه شعر از مولانا که در وصف شمس تبریزی درویش ِ پر علم ودانشی که مولانارو دکرکون میکنه و مولانا خیلی چیزها ازش یاد میکیره وشمس خیلی چیزها از مولانا
برید خونه هاتون (sm59)
زاهد بودم ترانه گویم کردی
سر حلقهٔ بزم و باده جویم کردی
سجاده نشین با وقاری بودم
بازیچهٔ کودکان کویم کردی(sm25)
الانم خونه هامون هستیم (sm59)
HOSSEIN
10-08-2014, 10:31 PM
یکی مثل شاملو درباره یه شعر و یه بیت مولانا مقاله مینوسه هر بیت اشعار مولانا n تا تفسیر داره قشنگ میشه از هر منظری بهش نگاه کرد
دینی -عرفانی - روشناسی - جامعه شناسی - خود شناسی - خداشناسی و... هرکس میتونه یه تفسیر ازش بگیره
قشنگ یه داستان پادشاه و کنیزک تو مثنوی دو تفسیر کاملا متضاد ازش شنیدم (sm2)
ولی در مورد مولوی یه تفسیر از استاد پانویس هست تفسیر صوتی
هر وقت وقت داشتین گوش بدین
قشنگ پشمتون میریزه که یه ادم تو قرن 7 چه چیز هایی میگه که الان روانشناس هاس قرن 21 بهش نرسیدن (sm1)
همین داستان خر برفت ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) که تو جلسه دوم بهش میپردازن قشنگ حکایت هممونه (sm1)
علاقه دارین گوش بگیرین
مولانا یه چیز عجیب غریبه اصلا (sm1) درک ما بهش قد نمیده دکترای ادبیات توش موندن (sm1)
Grayman
10-08-2014, 11:15 PM
اون رو ول کن
پله پله تا ملاقاتِ خدا - عبدالحسین زرّین کوب
365 روز با مولوی - حسین الهی قمشه ای
آینه ی جان - آرش نراقی
باغِ سبز - محمدعلی موحد
گشایشِ راز - منیژه قربانی
این کتاب ها برای شناختِ مولانا نوشته شدن، برای شناختِ خودش و اندیشه هاش!
البته کتاب های دیگه ای هم هست که چون چاپِ خیلی قدیم ان دیگه محاله گیر بیان
به تفسیرِ بیت به بیت اعتقادی ندارم، به نظرم شناختِ شخصیت و درونیاتِ کسی مثلِ مولانا ارزشِ بسیار بیشتری داره نسبت به تفسیرِ کلمه به کلمه ی اشعارش...
Dark Silence
10-08-2014, 11:34 PM
(sm25)
ALIREZA.K
10-08-2014, 11:52 PM
بهرام لندن نیست ! عزیز سروش لندنه !
ALIREZA.K
10-08-2014, 11:55 PM
تالار خوب شلوغ شده !
MaMaTiR
10-08-2014, 11:56 PM
(sm174)
بهرام خیلی سطح فکریش از تموم رپرا هفت هشت لول بالاتره هنوزم ک هنوزه سکوتش پلی میشه همه جا!شاهینم چون یه سری الفاظ جدید اورده پیش یه مشت تازه به دوران رسیده محبوبه!
Dark Silence
10-09-2014, 03:03 AM
بهرام لندن نیست ! عزیز سروش لندنه !
خو اینم منظورش به سروش بود (sm70)
یکی مثل شاملو درباره یه شعر و یه بیت مولانا مقاله مینوسه هر بیت اشعار مولانا n تا تفسیر داره قشنگ میشه از هر منظری بهش نگاه کرد
دینی -عرفانی - روشناسی - جامعه شناسی - خود شناسی - خداشناسی و... هرکس میتونه یه تفسیر ازش بگیره
قشنگ یه داستان پادشاه و کنیزک تو مثنوی دو تفسیر کاملا متضاد ازش شنیدم (sm2)
ولی در مورد مولوی یه تفسیر از استاد پانویس هست تفسیر صوتی
هر وقت وقت داشتین گوش بدین
قشنگ پشمتون میریزه که یه ادم تو قرن 7 چه چیز هایی میگه که الان روانشناس هاس قرن 21 بهش نرسیدن (sm1)
همین داستان خر برفت ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) که تو جلسه دوم بهش میپردازن قشنگ حکایت هممونه (sm1)
علاقه دارین گوش بگیرین
مولانا یه چیز عجیب غریبه اصلا (sm1) درک ما بهش قد نمیده دکترای ادبیات توش موندن (sm1)
دمت قیژ حسین جونم(sm19)(sm10)
پله پله تا ملاقاتِ خدا - عبدالحسین زرّین کوب
365 روز با مولوی - حسین الهی قمشه ای
آینه ی جان - آرش نراقی
باغِ سبز - محمدعلی موحد
گشایشِ راز - منیژه قربانی
این کتاب ها برای شناختِ مولانا نوشته شدن، برای شناختِ خودش و اندیشه هاش!
البته کتاب های دیگه ای هم هست که چون چاپِ خیلی قدیم ان دیگه محاله گیر بیان
به تفسیرِ بیت به بیت اعتقادی ندارم، به نظرم شناختِ شخصیت و درونیاتِ کسی مثلِ مولانا ارزشِ بسیار بیشتری داره نسبت به تفسیرِ کلمه به کلمه ی اشعارش...
استاد خاکستر(sm59)(sm127)
hesamz
10-11-2014, 05:05 PM
iplink
10-11-2014, 05:39 PM
(sm111) :))))
hesamz
10-11-2014, 05:44 PM
اوین و نیروی انتظامی انزلی(sm172)
Grayman
10-28-2014, 10:31 PM
استاد خاکستر(sm59)(sm127)
مور موری...