سلام چرا تو آلبومای آقای حامی آلبوم بوی گندمو نمیزارین من کیفیت خوبشو میخواستم اگه میشه لطف کنین بذازین تو تاپیک مرسی
ویرایش توسط Majiid : 06-07-2014 در ساعت 04:49 PM
من هنوز فکر تو بودم ---
وقتی آینه ها شکستند ---
وقتی آسمون فرو ریخت ---
دریاها به خون نشستند ---
من هنوز فکر تو بودم ---
وقتی پروانه ها باختند ---
وقتی مرغای مهاجر ---
روی آب خونه می ساختند ---
از وقتی طلوع کردی
غرقم تو هوای تو
فرصت بده این خورشید
پر پر شه به پای تو
آغوش تو دنیامه، نازدونه گل بادوم
سرمامو تحمل کن، آروم... بخواب آروم
با تو همه تکراره، بیداریه آتیشم
اما بدون تو، هر ثانیه کم میشم
چشماتو ببند آروم
دستاتو به من بسپار
فرصت بده عاشق شم
لبخند بزن یکبار
مانی (sm71)
برنامه رادیویی “خانه ام همینجاست” با حضور حامی در 25 بهمن 92[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گپ حامی با هوادارانش
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا آلبومهای نیما مسیحا قرار نمی گیره؟
من حامی رو خیلی دوست دارم تا چند وقت پیش که یه نقد در مورد البومش با چند تا از دوستان کردیم و ایشون هم پرید به ما خیلی یکه خوردم تمامی بتی رو که تو این چند سال ازش ساخته بودم رو خودش با دست خودش شکس حامی هنرمند خوش صدای هست ولی بعضی وقتها غرور کم کم ریشه ادم رو میخوره و این هنرمند دوست داشتنی ما هم دچار بیماری غرور شده
در حال حاضر 10 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 10 مهمان ها)