داریوش
ابی
سیاوش قمیشی
گوگوش
غلامحسین بنان
فرهاد
فریدون فرخزاد
هایده
مهستی
حمیرا
فریدون فروغی
حبیب
ستار
جواد یساری
ایرج مهدیان
سوسن
پریسا
اکبر گلپایگانی (گلپا)
گیتا
عباس قادری
ویگن
پوران
شهرام صولتی
شهره صولتی
شهرام شب پره
مرضیه
هنگامه اخوان
عارف
معین
دلکش
واقعا داریم نظرسنجی به نظرسنجی پیشرفت عددی میکنیم . تخمین زده میشه در نظرسنجی بزرگ آخر سال بالای 200 نفر شرکت کنن .
با اینکه معین خواننده ی رسمی بعد انقلابه موافقم , اونایی که دهه 80 میلادی یا همون دهه ی شصت خودمون رو سپری کردن میدونن که خواننده ی مطرح اون زمان معین بود , هر جا که پا میذاشتی آهنگای معین گل محافل بود به قول استاد شماعی زاده موسیقی بعد انقلاب یا اوایل انقلاب مدیون وجود معینه . با اینکه هایده خواننده ی بزرگیه و غیرقابل تکرار هم موافقم ولی با اینکه داریوش بعد انقلاب معروف شده مخالفم چون اگه یکم توجه کنید میبینید که اکثر آهنگای معروف داریوش مال قبل انقلابه و از همان موقع شهرت و محبوبیت داشت اصلا بعد انقلاب یکم کم کار شد تا مدتی . سیاوش قمیشی هم که از دهه ی 90 میلادی به طور رسمی و گسترده وارد عرصه ی خوانندگی شد , ابی و ستار هم تو هر دو برهه ی زمانی بودن ولی بیشتر با آهنگای بعد انقلاب به شهرت و محبوبیت رسیدن , خلاصه همه ی این هنرمندان عزیز هستند و هر کدوم هم تو زمینه ای و سبک خودش از دیگری برتره , ولی به نظر من در کل تو عرصه ی موسیقی نظرسنجی و انتخاب خواننده ی برتری میان دیگر خوانندگان کار اشتباهیست چون هر خواننده ای تو زمینه ای از دیگری موفق تره , مثلا داریوش خواننده ی بزرگیست با آهنگهای جاودانه ای ولی هیچ زمان مثل معین نمیتونه اوج بخونه, یا غمی که تو صدای داریوشه ذره ایش تو صدای آقای صدا ابی نی . من هیچ موقع نمیتونم بگم آهنگ هوس معین قشنگ تره یا آهنگ خلیج ابی یا آهنگ یاور همیشه مومن داریوش , چون هر کدوم یه جور به دل میشینه و هر کدوم تو سبک خودشون که خوندن به دل مردم نشسته , فکرشو بکنید که اگه الان آهنگ هوس معین رو بدن به داریوش و آهنگ یاور همیشه مومن داریوش رو بدن به معین و آهنگ خلیج ابی رو بدن به معین یا داریوش بخونه آیا بازم میتونه آهنگ مثه قبل به دل مردم بشینه و محبوب بشه!؟ مسلما امکان پذیر نی و فکرشم آزار دهندس . از طرفی دیگه ممکنه قبل از انقلاب تو برهه ای از زمان میانگین پخش آهنگای جواد یساری از آهنگای گوگوش یا داریوش بیشتر بوده یا مثلا بعد انقلاب به همین شکل میانگین پخش آهنگای شاهرخ از ابی یا شهرام بیشتر بوده که من خودم شاهد این ماجرا بودم در جامعه , بعد انقلاب به دلیل جنگ و غم و گرفتاری و مسایل دیگه عموم مردم تمایل بیشتری به گوش دادن آهنگای شاد داشتن به اون نشون که اگه مثلا آهنگای قبل از انقلاب و بعد از انقلاب استاد شماعی زاده رو گوش بدین پی به این مطلب میبرید . پس از نظر من این نظرسنجی و حتی نظرسنجی 100 آهنگ برتر شبکه من و تو مردوده.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)