مرسی امین جان..خیلی خوب توضیح دادی
منم با نظر امیر موافقم.
به نظر من آیتونز از همشون یه سر و گردن بالاتره هم ریپ و ریلیز سی دی ها و هم یه پلیر فوق العاده.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این الکل ه برات آپ کردم
درایو مجازی میسازه روش راست کلیک کن بعد مونت رو بزن بعد ریپ کن با هر چی می خوای
الکل هم ایمیج نرو رو میشناسه هم کلون رو
اونیکی مجازیا هیچکدوم همرو یجا نمیشناسن
ایتونز از همه فرمت های صوتی پشتیبانی نمیکنه مثل Flac ولی وینمپ نه تمامی فرمت های صوتی رو پشتیبانی میکنه!
کیفیت پلیر ایتونز و وینمپ رو الان باهم مقایسه کردم فرق اساسی ندارند فقط ایتونز یکم صدا رو افزایش میده ولی وینمپ نه همون کیفیت اصلی رو پخش میکنه
دمت گرم داداشم این برنامه رو داشتم ایمیجو قرار دادم رو برنامه حالا باس چیکار کنم؟ پاک یادم رفته.......(نمیددونم چرا نمیتونه از سرور خود سایت آپلود کنم همش ارور میده!)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببخشید نبودم
برو تو آپشن اگه مثل زیر ویرچوال درایو داری یعنی تو مای کامپیوترت یه درایو بغل درایو دی وی دی رامت داری
رو اون درایو راست کلیک کن بعد یه mount image داره بعد اپن رو بزن و ایمیج و انتخاب کن بعد برو وینمپ ریپ کن دیگه
دوست عزیز 48 هرتز تمام زیبایی موزیک رو خراب کرده و تیز میکنه که شنوایی رو اذیت میکنه من 15 ساله با تمام برنامه های ریپ کار کردم و بهترین خروجی رو فقط برنامه اودیو گرابر میده حتی سی دی خش دار!!!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)