صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از 11 به 15 از 15

موضوع: اعلام جزئیات استخدام‌های جدید دولتی

حرفه ای
    اره اره

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط vahid نمایش پست ها
    تقریبا نیمی از ادارات امریه میگیرن، ولی هر کدوم شرایط خودشونُ دارن... باید برگ سبزت که اومد بری شرایطشونُ بپرسی... آموزش و پرورش شاید شرایط از همه راحت تر باشه، مخصوصا اگه پدر یا مادرت فرهنگی باشن، بسیج هم داشته باشی احتمال قبولیت خیلی میره بالا... البته آموزش و پرورش فراخوان امریه شو اواخر دی یا اوایل بهمن میزنه، اون موقع باید برگ سبز داشته باشی... پیگیری کن ببین چی کار باید بکنی...
    اگه آموزش و پرورش نمیخوای میتونی با توجه به رشته ت دنبال ارگان های مرتبط باشی... مثلا مهندسای کشاورزی یا رشته های مرتبط معمولا جهاد کشاورزی خیلی باهاشون راه میاد...
    یه نکته دیگه هم اینکه چون فوق لیسانس داری، احتمال اینکه توی دانشگاه به عنوان سرباز - استاد پذیرش بشی هست... البته دوندگی داره، ظاهرا از طریق سایت هم باید ثبت نام کنی... ولی قبل از اقدام باید بری دانشگاه های دور و بر (مخصوصا جاهای پایین تر) سر بزنی و با مدیر گروه رشته مرتبطت صحبت کنی...
    کارت سبز چیه؟ بسیج ندارم یعنی اون موقع که دبیرستان بودم گرفتم اما بعدش دیگه پیشو نگرفتم
    من بابا مامانم فرهنگی بازنشسته ان اما میخوام یه جا باشم دو سال سابقه درست حسابی باشه واسم
    برا کار تو دانشگاه کدوم سایت باید ثبت نام کنم خبر نداری ؟

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط reza67 نمایش پست ها
    کارت سبز چیه؟ بسیج ندارم یعنی اون موقع که دبیرستان بودم گرفتم اما بعدش دیگه پیشو نگرفتم
    من بابا مامانم فرهنگی بازنشسته ان اما میخوام یه جا باشم دو سال سابقه درست حسابی باشه واسم
    برا کار تو دانشگاه کدوم سایت باید ثبت نام کنم خبر نداری ؟
    برگ سبز نه کارت سبز... موقعی که دفترچه پر می کنی، پست می کنی، حدود 15-20 روز بعد یه پاکت نامه میاد در خونت که یه برگه داخلشه که تقریبا سبز رنگه مشهوره به برگ سبز... توش تاریخ اعزام به خدمتت مشخص شده ولی اینکه کجا باید بری یا کدوم نیرو افتادی هیچی معلوم نیست، فقط تاریخ اعزام مشخصه... هر جا بخوان امریه یا پذیرش کنن میگن باید برگ سبز داشته باشی...
    نگفتی رشتت چیه... مشکل ادارات دیگه اینه که بعضیها خیلی اذیت می کنن، البته به شهر و شرایط اون اداره موقع مراجعه تو بستگی داره... گفتم باید بگردی... از همین الان میتونی پیگیر باشی...
    برای سرباز استاد باید از طریق سایت وزارت علوم اقدام کنی... اطلاعیه میزنن... ولی ورود بهش خیلی سخته... نیاز به پارتی کلفت داره و دردسرش هم زیاده... ولی به هر حال ارزششو داره... البته اگه به اطلاعیه های وزارت علوم رجوع کنی اغلب دکتری میخوان تا ارشد...

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط vahid نمایش پست ها
    برگ سبز نه کارت سبز... موقعی که دفترچه پر می کنی، پست می کنی، حدود 15-20 روز بعد یه پاکت نامه میاد در خونت که یه برگه داخلشه که تقریبا سبز رنگه مشهوره به برگ سبز... توش تاریخ اعزام به خدمتت مشخص شده ولی اینکه کجا باید بری یا کدوم نیرو افتادی هیچی معلوم نیست، فقط تاریخ اعزام مشخصه... هر جا بخوان امریه یا پذیرش کنن میگن باید برگ سبز داشته باشی...
    نگفتی رشتت چیه... مشکل ادارات دیگه اینه که بعضیها خیلی اذیت می کنن، البته به شهر و شرایط اون اداره موقع مراجعه تو بستگی داره... گفتم باید بگردی... از همین الان میتونی پیگیر باشی...
    برای سرباز استاد باید از طریق سایت وزارت علوم اقدام کنی... اطلاعیه میزنن... ولی ورود بهش خیلی سخته... نیاز به پارتی کلفت داره و دردسرش هم زیاده... ولی به هر حال ارزششو داره... البته اگه به اطلاعیه های وزارت علوم رجوع کنی اغلب دکتری میخوان تا ارشد...
    رشتم مکانیک ه . لیسانس جامدات ارشد تبدیل انرژی

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط reza67 نمایش پست ها
    رشتم مکانیک ه . لیسانس جامدات ارشد تبدیل انرژی
    باید ببینی به درد کدوم اداره ها میخوری احتمالا... برو سمت پتروشیمی، شرکت های گاز و نفت، فرودگاه، شاید حتی خود ارتش و وزارت دفاع البته اگه علاقه داشته باشی... خلاصه باید ببینی کدوم به تخصصت نیاز دارن

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)