نگاهی به اخبار و آمار دو تیم شهر منچستر پیش از داربی حساس روز یکشنبه می اندازیم.
من سیتی و من یونایتد روز یکشنبه در اولین بازی از روز دوم هفته دهم لیگ برتر اتگلیس در ورزشگاه اتحاد با قضاوت مایکل اولیور به مصاف هم خواهند رفت.
در پایان هفته نهم مسابقات یونایتد با ۱۳ امتیاز هشتم است و سیتی با ۱۷ امتیاز در رتبه سوم جدول قرار دارد.
اخبار دو تیم :
من سیتی داوید سیلوا را به دلیل مصدومیت در بازی با نیوکاسل در اختیار ندارد، لمپارد نیز احتمالاً به دلیل مشکل ران پا، هنوز هم غایب خواهد بود. با این وجود انتظار میرود توره و نصری با رهایی از مصدومیت بتوانند در ترکیب اصلی سیتی حاضر باشند.
یونایتد در عوض فالکائو را باز هم در اختیار ندارد. وین رونی بعد از پشت سر گذاشتن سه جلسه محرومیت، آماده بستن بازوبند کاپیتانی است. فیل جونز در این بازی نیز غایب خواهد بود، ولی اوانز مشکلی برای حضور در ترکیب یونایتد ندارد.
آمار :
ادین ژکو و سرخیو آگرو در پنج بازی قبلیشان مقابل یونایتد در لیگ برتر، هر یک چهار گل به ثمر رسانده اند.
من سیتی از شش بازی قبلیش در لیگ برتر مقابل یونایتد، فقط یک بازی را باخته است و ۵ مسابقه را با پیروزی پشت سر گذاشته است.
یایا توره در سه مسابقه از چهار بازی قبلی دو تیم گلزنی کرده است.
وین رونی در ۵ بازی قبلیش در اتحاد مقابل سیتی، چهار گل زده است و البته در دو مسابقه قبلی هم در گلزنی در اتحاد موفق بوده است.
رونی بهترین گلزن داربی منچستر با ۱۱ گل است، هشت گل از آنها در لیگ برتر بوده است.
من سیتی سه داربی قبلی را با برد پشت سر گذاشته است، بعد از سال ۱۹۷۰ آنها موفق نشده اند چهار داربی پیاپی را با پیروزی بگذرانند.
از آگوست ۲۰۱۰، سیلوا بهترین پاسور با ۴۱ پاس گل و بهترین خالق موقعیت با ایجاد ۳۸۹ موقعیت گل بوده است.
علیرغم اینکه فقط نه بازی از لیگ گذشته است، ولی دیوید ده خیا تنها بازیکن یونایتد است که در تمامی نه مسابقه حضور داشته است.
از ابتدای فصل قبل، ادین ژکو تنها بازیکنی بوده است موفق شده حداقل ۴ گل با سر، پای راست و پای چپ به ثمر برساند.
این بدترین شروع یونایتد در لیگ برتر بوده است، آنها بعد از نه هفته فقط ۱۳ امتیاز کسب کرده اند، سال گذشته تحت نظر مویس، یونایتد بعد از نه هفته، ۱۴ امتیاز داشت.