صفحه 48 از 56 نخستنخست ... 384647484950 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 471 به 480 از 560

موضوع: هواداران محسن یگانه | ماه عسل امسال با صدای یگانه

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Hadi 0021 نمایش پست ها
    داداش عزیز اینی که شما میگی نشد مثه آدم یعنی اصلا آدم نیستیم این حرف خوبی نیست

من آلبوم رو اصلا گوش نکردم به خاطر اینکه میدونم چیه... مسخره هم نکرده کسی حسودم نیستم ولی به قول شما که میگی زحمت کشیده داره 1000 برابرشو برمیداره

فک کردین چیه که 4 تومن قیمت روش باشه و بابت یه آلبوم نخواد انقد هزینه کنه که اینجوری دربیاد به خاطر منفعته بیشتره

اینم بگم که آلبوم حباب بد نبود به جز آهنگ حباب و دوست دارم باقی شو گوش میدم بعضی وقتا چرا که نه

آدم تو هر عرصه ای از هنر باشه باید به معنی هنر و به خاطر دل مردم بیاد از جان و دل کار کنه ولی این آقا برخلاف همه ایناست

تا قبل ازینکه همه اینایی که به قول شما آدم نیستن اگه میان حرفی میزنن که میگن آلبوم مزخرف به خاطر اینه که بچه ها تا قبل از انتشار آلبوم فک میکردن بعد از چند سال

یه آلبوم جدید و قشنگی قراره بیاد بیرون ولی متاسفانه وقتی میبینن اینجوریه دیگه حالشون گرفته میشه دیگه چه توقعی ازشون میشه داشت

دادا مسخره بازی هم حدی داره !! از دیروز تا حالا هی میایی اینجا مسخره بازی در میاری !

اینجوری نه واسه خودت خوبه و نه واسه طرفدارهای چاووشی !

وقتی نشنیدی چرا هی میایی میگی مزخرفه شکلک خنده میفرستی و میری !!! دوباره باز همین روش تکرار ! از دیروز تا حالا !

هر کسی 1 سلیقه ای داره !

بعضی ها گفتند خوبه و تعداد کمی ! هم گفتند بد مثل شما ! که هنوز البوم رو هم گوش نکردید !

البومش خوب بود عالی نبود ولی خوب بود نسبت به البوم ها این چند وقت اخیر !

مگه نمیبینی رضا صادقی احسان خواجع امیری عسگری فرزاد فرزین چقدر افت کردند تو البوم دادند !

نمونه اخرش هم البوم گروه اریان با اون همه خاطره ای که ازشون داشتیم چقدر البومشون بد بود !

بهتره شخصیت خودتو حفظ و خودتو کوچیک نکنی هی بیایی اینجا و مسخره بازی کنی !

الببوم رو اول گوش بده بعد نظرتو بگو ! اگه هم علاقه نداری گوش بدی گوش نده ولی نیا اینجا مسخره بازی در بیاری مثل بچه مدرسه ای ها !

موفق باشی

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط special نمایش پست ها
    این قسمت حرفت تناقض کامل بود کسی که دنبال کننده حرفه ای موسیقی باشه این اشخاص که نامشون بردی رو هیچ وقت گوش نمیده
    دانلود کردن موسیقی این اشخاص حرام است حرام!
    چرا دادا !

کار خوب همیشه شنیده میشه ! (بر خلاف کار تجاری و مقوایی)
    بابا درک کنین دیگه

** خانم یا آقایی که از پست‌های دیگران مفت بری میکنی **
    اگر شعور تشکر کردن از پست دیگرانو نداری اقلا کمی معرفت داشته باش و دست از مفت بری زحمت اونها بکش !

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Catman نمایش پست ها
    بعضی ها گفتند خوبه و تعداد کمی ! هم گفتند بد مثل شما ! که هنوز البوم رو هم گوش نکردید !

تعداد کمی ؟!!! والا 90 درصد نظرات اینجا و سایت های دیگه همش از مزخرف بودن البوم حکایت داشت . فیس بوک و موزیک ما و کامنت های رادیو جوان و سایت های دانلود موزیک مثه همین موزیک باران و به موزیک و ته موزیک و .... بخون ببین چه خبره

اینم دو موردش که صفحات قبل گذاشتم :

فعال
    اگه دوستان بهشون برنميخوره وارد بحث بشم!

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط KHATAR نمایش پست ها
    اگه دوستان بهشون برنميخوره وارد بحث بشم!
    خوش اومدی فقط مثه بعد از ظهر بحث نکنی داشتیم اخراج میشدیم .

Hadi 0021
    Guest
    قشنگ جان من با شکلک داشتم به حرفای تو و یکی دیگه میخندیدم

شما خودت شخصیت کوچیکی داری که این حرفا رو میزنی به خاطر اینکه پستی رو که تو نقل کردی خیلی منطقی گفتم حرفارو به توام یادم نمیاد حرفی زده باشم

که بخوای اینجوری ج بدی به نظرم پست بالا رو هم پاک کن که یه وقت خراب نشی دوست عزیز

در ضمن شما من اصلا از رضا صادقی خوشم نمیاد آلبوم آخر احسان خواجه امیری هم جالب نبود ولی گروه آرین و شما با یگانه مقایسه نکن اون خیلی قشنگ بود

هر کی م اگه اسمتو صدا زد تو بیا ج بده یه بار دیگه برو چشاتو بیشتر باز کن ببین چی گفتم.....یا علی

فعال
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

من حرفم در اینجا بود !! تعداد کمی با

نمیدونم چی بهت میرسه و یا چی شده که از دیروز تا حالا شب و روزت شده بیایی اینجا و مسخره بازی و ... در بیاری !!

اگه نظر و نقدی داری مثل ادم نقد کن و تمام ! نه اینکه شب و روز 24 ساعت اینجا اتراق کنی و مسخره بازی در بیاری

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Catman نمایش پست ها
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

من حرفم در اینجا بود !! تعداد کمی با

نمیدونم چی بهت میرسه و یا چی شده که از دیروز تا حالا شب و روزت شده بیایی اینجا و مسخره بازی و ... در بیاری !!

اگه نظر و نقدی داری مثل ادم نقد کن و تمام ! نه اینکه شب و روز 24 ساعت اینجا اتراق کنی و مسخره بازی در بیاری
    شب و روز ؟! تعداد تایم حضور من تو این دو روز جمعا به یک ساعت هم نمیرسه باز من میام مسخره بازی و واسه خنده به قول تو اکثرا موافقن باهام
    تو بیکاری که میای 3 ساعت چرت و پرت تایپ میکنی یه نفرم نمیاد بخونه و موافقت کنه باهاش

تو هم 24 ساعت تو موزیک باران پلاسی کارت شارژ رایگان ایرانسل و همراه اول بگیری

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Hadi 0021 نمایش پست ها
    قشنگ جان من با شکلک داشتم به حرفای تو و یکی دیگه میخندیدم

شما خودت شخصیت کوچیکی داری که این حرفا رو میزنی به خاطر اینکه پستی رو که تو نقل کردی خیلی منطقی گفتم حرفارو به توام یادم نمیاد حرفی زده باشم

که بخوای اینجوری ج بدی به نظرم پست بالا رو هم پاک کن که یه وقت خراب نشی دوست عزیز

در ضمن شما من اصلا از رضا صادقی خوشم نمیاد آلبوم آخر احسان خواجه امیری هم جالب نبود ولی گروه آرین و شما با یگانه مقایسه نکن اون خیلی قشنگ بود

هر کی م اگه اسمتو صدا زد تو بیا ج بده یه بار دیگه برو چشاتو بیشتر باز کن ببین چی گفتم.....یا علی

عزیزم ی البوم ارزش دعوا نداره ! اینو تو ذهنت فرو کن ! دعوا رو شماها میکنید کیفشو اونا میبرند !!!

اگه شخصیت بزرگی داری نیا اینجا واسه مسخره بازیی عزیزم

البوم یگانه رو گوش نکردی میگی از اریان بهتر بود !؟

خوش باشی

با حق

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط A M I R نمایش پست ها
    بی خیال شین دوست ندارم یوزر کسی رو ببندم از دیروز تا الان 50 تا پست پاک کردم تو این تایپیک
    بيخيال كسي كه توهين ميكنه رو بن كن ولي بحث كردن كه ايرادي نداره يه سري دوستان بي جنبه فحشكاري رو شروع ميكنن

صفحه 48 از 56 نخستنخست ... 384647484950 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 16 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 16 مهمان ها)