صفحه 52 از 56 نخستنخست ... 2425051525354 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 511 به 520 از 560

موضوع: هواداران محسن یگانه | ماه عسل امسال با صدای یگانه

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Hadi 0021 نمایش پست ها
    داداش عزیز اینی که شما میگی نشد مثه آدم یعنی اصلا آدم نیستیم این حرف خوبی نیست

من آلبوم رو اصلا گوش نکردم به خاطر اینکه میدونم چیه... مسخره هم نکرده کسی حسودم نیستم ولی به قول شما که میگی زحمت کشیده داره 1000 برابرشو برمیداره

فک کردین چیه که 4 تومن قیمت روش باشه و بابت یه آلبوم نخواد انقد هزینه کنه که اینجوری دربیاد به خاطر منفعته بیشتره

اینم بگم که آلبوم حباب بد نبود به جز آهنگ حباب و دوست دارم باقی شو گوش میدم بعضی وقتا چرا که نه

آدم تو هر عرصه ای از هنر باشه باید به معنی هنر و به خاطر دل مردم بیاد از جان و دل کار کنه ولی این آقا برخلاف همه ایناست

تا قبل ازینکه همه اینایی که به قول شما آدم نیستن اگه میان حرفی میزنن که میگن آلبوم مزخرف به خاطر اینه که بچه ها تا قبل از انتشار آلبوم فک میکردن بعد از چند سال

یه آلبوم جدید و قشنگی قراره بیاد بیرون ولی متاسفانه وقتی میبینن اینجوریه دیگه حالشون گرفته میشه دیگه چه توقعی ازشون میشه داشت
    دوست عزیز،اول بابت لفظی که بکار بردم معذرت میخوام
    منم گفتم نظرات محترمه ولی به شرط اینکه نظر باشه...الان شما میگی من البوم اصلا گوش نکردم چون میدونم چیه! شما از کجا میدونی البوم چجوریه وقتی گوش نکردی؟ مگه اینکه نظرت بزاری رو قضاوت دیگران که اونم برمیگرده به سلیقه اونا! خیلی وقتا شده یه اهنگی من دوست داشتم خیلیا دوست نداشتن و برعکس چون نظر شخصیه،برا همین میگم تا خود شخص(مثه شما) گوش نداده نمیتونه بگه بد یا خوبه ولی اگه بخوای با پیش فرض بد بودن البوم گوش بدی مطمئن باش بهترین البومم گوش بدی خوشت نمیاد، در مورد قیمت البومم حق باشماست،من خودم البوم گرفتم،یه پوستر بی کیفیت اضافه شده قیمت 1 تومن رفته روش که چی؟پوستری که اخه تا خورده باشه چه فایده دارهولی حرف اصلی من یه چیز دیگه بود،نه حرف محسن یگانس،نه چاووشی نه رضا صادقی نه حتی شادمهر
    حرف من این حس تخریب و کمبودی که مارو گرفته که میخوایم همش یا دیگران خراب کنیم یا اینکه میخوایم با مقایسه یه نفر با دیگری اونو بکشیم پایین
    دوست عزیز مشکل این روزای مردم ما کمبود تو خودشون وگرنه این اتفاق توی همه جای جامعه میتونی ببینی

2. کاربر مقابل از .MASOUD. عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Mo$en نمایش پست ها
    به قران انتظار همچنین آلبومی رو نداشتم

بدجوری خورد تو ذوقم

اولش فکر کردم آلبوم همین بچه مچه های تازه به دوران رسیدس

این چی بود داداش

بخدا موسیقی ما داره کجاها میره یه نفرخوب بود اونم که.....

صدات چرا اینطوری بود داداش چرا میری آمریکا که صدات اینطوری بشه

واقعا انتظار نداشتم...حرفی واسه آنالیزم نزاشتی

خدافظ
    بفرما اینم جز معدود طرفداراش بود که تا دیروز میگفت خوبه و کسایی که میگفتن مزخرفه رو میگفت حسود
    حالا خودش به این نتیجه رسید که این البوم چقدر مزخرفه

نیمه فعال
    چرا بیخود با هم بحث میکنید.موسیقی یه چیز سلیقه ایه.نمیشه به 1نفر نظرتو تحمیل کنی و بگی این خوبه یا اون بده.اگه از نظر کسی البوم بد بوده خب دیگه نیازی به توهین نیست.وایسین البوم خواننده مورد علاقتون بیاد و ازش لذت ببرید.دیگه این کارا چیه که هی الکی بدون اینکه اصن از موسیقی چیزی بدونین میاین و یه خوانندرو میکوبین چون از صداش خوشتون نمیاد.بعضیا فک میکنن چون همه آهنگای خارجی و ایرانی رو دنبال میکنن یعنی دیگه حرفه ایه موسیقین.گوش نده آقا اگه مخالفی،دیگه چرا جو الکی میدی

Hadi 0021
    Guest
    من آلبومو دیشب گوش کردم اول فک کردم دلکم قشنگ بود ولی بیشتر که گوش کردم دیدم داره ناجور میلرزه

سابقه نداشته دیگه انقد مزخرف بیاد بیرون آلبومش

بعدم من قبل ازینکه آلبومو گوش کنم رفتم تو فیسبوک همه اومدن راجب آلبوم کلی حرف و بدو بیراه زده بودن درسته که سلیقه ها فرق میکنه ولی خب دیگه چی شد سلیقه

این همه ادم یکیه اصلا سلیقه به کنار آلبوم به کل مشکل داره

بعدم من زیاد نظر نمیدادم فقط نقل قول میزدم

نیمه فعال
    خاطره بازی و دلکم چقدر خوبن

فعال
    باید یگانه ی باشی تا بتونی درک درستی از البوم داشته باشی...برای بعضی دوستان که میان رو هوا نظر میدن متاسفم....

آنجا ببر مرا که شراب هم نمیبرد.

فعال
    یگانه ای نیستم ولی از 4 ترک البوم به شدت خوشم اومده مخصوصا اهنگ چقد دیر واقعا از البوم حباب سرتره

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط gholab نمایش پست ها
    از این خواننده انتظار این البو مو نداشتم

نمیشه بیشتر از یه بار گوش داد همه چی ضعیف بود بعد این همه البوم بدی یه ترکم به زور 6و8 مخاطب گوش بده

کلا من از طرفداراش ندیدم کسی راضی باشه

تو این چند وقت البوم تگرگ میثم ابراهیمی موفق تر از همه بوده

من الله توفیق
    البوم تگرگ میثم ابراهیمی خوب بود البوم مهدی یراحی هم احتمال زیاد باید خوب باشه نیمه اول خرداد میاد

نیمه فعال
    همچنان اهنگ نه افتضاح ترین اهنگی که این چند وقت شنیدم
    نعععععععععععععععععع میگه انگار داره جر میخوره دهنش اینقدر بد میگه

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط jigsaw نمایش پست ها
    همچنان اهنگ نه افتضاح ترین اهنگی که این چند وقت شنیدم
    نعععععععععععععععععع میگه انگار داره جر میخوره دهنش اینقدر بد میگه

صفحه 52 از 56 نخستنخست ... 2425051525354 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)