ویرایش توسط kamran69 : 05-27-2015 در ساعت 08:10 PM
علی بحرینی:
«محسن یگانه» خواننده ای است که از همان ابتدا برای خودش استراتژی مشخصی داشت.
محسن یگانه فردی است که تکلیفش با خودش مشخص است و می داند که به دنبال چه چیزی است.
در بین خوانندگانی که خودشان ترانه های خودشان را می نویسند محسن یگانه بهترین است
در ترانه های این آدم دارای یک جهان بینی خاص است
یک سری مهارت ها و تکنیک های ظریفی در ترانه نوشتن دارد که دیگران ندارند.
به نظر من محسن یگانه به اندازه ای که در ترانه مولف هست در ملودی سازی مولف نیست.
قطعا از ابتدا تا کنون یگانه دارای روند صعودی بوده است، شما این را می توانید به وضوح در آلبوم نگاه مشاهده نمایید،
آلبوم محسن یگانه از نظر من بهترین آلبوم در این این بازه رقابتی بوده است.
از ابتدای سال ۹۳ تا کنون، میانگین نمره ای که من به این آلبوم و تمام ترانه هایش می دهم از تمام آلبوم های چهارده ماه اخیر جلوتر و بیشتر خواهد بود.
من یگانه را در شرایط یاغی، با حرارت، با اشتباه، با بازی در آوردن دوست دارم، به نظر من یگانه در موسیقی پاپ خیلی آدم موثری بوده است، اندازه شعور خودش ترانه می نویسد، اهل قلمبه سلمبه نوشتن الکی نیست.
اندازه شعور خودش ترانه می نویسد، اهل قلمبه سلمبه نوشتن الکی نیست.
محسن یگانه به نظر من خواننده راستی است، خواننده ای که راست می گوید و راست می خواند.
الان شرایطی به وجود آمده که گوش مردم از صدای سبک محسن یگانه پر است،
صدای مرحوم پاشایی در همسایگی صدای محسن یگانه بوده است
در مدت بین دو آلبوم حباب و نگاه، مرتضی پاشایی و دیگر همسایگان صدای یگانه خیلی فعال بوده اند، به همین دلیل الان آسیب آن متوجه محسن یگانه شده است.
بسیاری از کارهایی که خانم برزویی برای شادمهر عقیلی نوشته تشابه عجیب و غریبی به سبک محسن یگانه دارد،
یکی از معضلات هنر ما این است که همواره منتظر چیز جدیدی هستیم.
چیز جدید در موسیقی پاپ ایران در ۱۰ سال گذشته فقط صدای بنیامین بهادری بوده است،
اقای چاوشی درخشان ترین البومش به نظر من آلبوم «من خود آن سیزده ام» اش بود که با کهنه ترین شعرهای ممکن در تاریخ موسیقی پاپ که به نظر خیلی خوب است اما برای ما چیز جدیدی به ارمغان آورده است؟ خیر.
فضای مجازی در حال نابود کردن موسیقی پاپ ایران است:
برای اینکه طرفداران خواننده ها لشکر کشی می کنند به سمت خواننده های دیگر و دشمنی خواننده ها را زیاد می کنند. در همین حد سربسته مطرح کنیم کفایت می کند.
ترک شش ... خاطره بازی
پروازت میده به 6 سال پیش و آلبوم نفس های بی هدف
بی تو بدبینم به جاده به کسی که توی راهه . . .
شاید نقطه ضعف این آلبوم شعراش باشه ولی این تخلیه احساس یگانه رو تو آهنگاش دوست دارم
ویرایش توسط majid136 : 06-04-2015 در ساعت 03:22 AM
البوم نگاه حدود 150 هزار نسخه فروش رفته است
آلبوم تا الان بالای یک میلیون نخسه توزیع شده تو سطح فروشگاها جناب رجب پور هدیه تولده محسن ترکونده فک کردی با خودت واسه چی؟
واسه خاطر فروش گذر از مرز محسن
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)