تبریک به طرفدارای یگانه البوم خیلی خوبیه
زنده بودم به هوای تو
کدهای ایراسل
٣٣١٨٦٥١ نه قطعه دوم محسن یگانه
٣٣١٨٦٥٢ نه قطعه سوم محسن یگانه
٣٣١٨٦٥٠ نه محسن یگانه
٣٣١٨٦٤٩ دیوار محسن یگانه
٣٣١٨٦٤٨ دیوار بیکلام محسن یگانه
کد [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] دنبالش میرم
٣٣١٨٦٤٥ دنبالش می رم محسن یگانه
٣٣١٨٦٤٦ دنبالش می رم قطعه دوم محسن یگانه
کد: ٣٣١٨٦٥٣ نام: درکم کن اثری از: محسن یگانه
ویرایش توسط Farbod-7 : 05-11-2015 در ساعت 01:32 AM
دوستان سلام.ببخشید من فقط نظرم رو میگم.شاید خیلی ها بگن هنوز 1 ساعت نشده میای نظر میدی.ولی فکر میکنم این نوع ترانه گفتن که یک نوعی واگویه است هر گونه تامل و تفکر رو از ادم میگیره.واسه همین فکر کنم با یه دور شنیدن هم میشه نظر داد. نمیدونم چه اصراری هستد که ما خودمون بشینیم و یک سری کلمات رو کنار هم بچینیم و با تحریر صدا سعی کنیم ملودی دارش کنیم.این آلبوم نه کلام محوره نه موسیقی محور.همنطور که خود محسن یگانه گفت یه کار دلیه.یعنی یه سری احساست خام رو میاریم رو کاغذ به اسم ترانه تقدیمش میکنیم به هوادارنمون.من واقعا فکر میکنم باید یه تجدید نظر اساسی بشه این کار توسط هواداران یگانه.اتفاقا باید دوستداران یگانه نگران خوانندشون باشن.نقدش کنن. متاسفانه در این مارکت وزارت ارشادی به خودی خود به یک خواننده مخصوصا ترانه سرا که گلوش همیشه به خاطر سانسور فشرده است ظلم میشه.اما اینکه ما خودمون میایم و به این ظلم اضافه میکنیم اینطور خوراک تهیه میکنیم خود زنی اساسی محسوب میشه.
میخندم و دردامو میشمارم ......تلخه ولی شاید دلم وا شه![]()
فوق العاده بوددد
دیوار چه تنظیم فوق العاده ایی داشت
این آلبوم نه تنها بهتر از رگ خواب بلکه بهتر از نفسهای بی هدفه
خیلی فوق العادست!
باید لااقل یک هفته ریپید کنید تا به رموز احساسیه این آهنگا پی ببرید
یه عده از دوستانم هستن آلبومو دانلود میکنن گوش میکنن لذت میبرن
همین الانشم خو گرفته با آلبومو داره لذت مببره
بعد باز میان تخریب میکنن هنوز یک ساعت نشده دوستان کم لطفی نکنین!با خودتون رو راست باشین لا اقل
واقعااااااا خیلی جالبه این نظراتو ادم میشنوه
اقایی که میگی اینا واگویس و یه سری احساسات خام
چطور موقعی که البوم نفس های بی هدف بدون هیچ جنجال و شلوغ بازی اومد که اونم یکار دلی و احساسی بود اونوقت اون خیلی خوب بود اما این البوم میشه واگویه !!!
اتفاقا خیلی هم به دل نشست و هنوزم خیلیا ازش تقلید می کنن
خواهشا با فکر نظر بدین
شما هر خواننده داخل ایرانو بگین بیایم حرف بزنیم
محسن واقعا فوق العادس
در حال حاضر 13 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 13 مهمان ها)