دوست عزیز شما به دلیل سمپاتی که دارید رجوع میکنید به گذشته.من در کلیت اصلا این موسیقی و ترانه های وزارت ارشاد رو نمیتونم هضم کنم.در این باره زمانی اساسا این نوع ترانه رو مضحک میدونم که جز گفتن زبان عشق اون هم به این هجم اغراق آمیز یک نوع خیانت محسوب میشه.این خیانت در کلیت منظورم هستش که شامل اکثر خواننده های ارشادی میشه.اصلا زبان ترانه ممیزی بازگو کننده واقعیت های جامعه ما نیست.حتی در قالب موسیقی پاپ که یک شکل ساده و همه فهم داره. من اگر خورده ای گرفتم برای این بود که شما به این آلوم و ترانه ها نگاه کنید. هیچ خروجی درستی نمیبینم. من مشکلی با محسن یگانه و هیچ خواننده ای ندارم. مقصود تمام گفته های من اینه باید یه بازنگری به این نوع ترانه گفتن بشه.یک جوی حاکم شده برای فضای مجازی که هر کسی برای خواننده مورد علاقش کف و هوار میزنه صرفا از کورس هواداری عقب نمونه.هیچ نقدی وجود نداره.هر کسی هم که بخواد حرفی بزنه متهم میشه به حسادت و .... من گفتم این نوع ترانه عرضه کردن هیچ کمکی نمیکنه به موسیقی ایرانی. حتی یک خود زنی محسوب میشه.هیمنطوری سانسور وجود داره.چرا ما وضع رو بدتر میکنیم. من فقط نظرم در مورد ترانه های این البوم بود.و زیاد هم نظر نمیدم تو این فروم ها.ولی از اونجایی که محسن یگانه رو فردی میدونم که مخاطب داره نقد کردم و شما هم میتونید به دور از تعصب نقدش کنید. این خیلی میتونه کمک کنه به بهتر شدن خواننده.همیننوشته اصلی توسط M.E.H.Я[email protected]