صفحه 30 از 56 نخستنخست ... 20282930313240 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 291 به 300 از 560

موضوع: هواداران محسن یگانه | ماه عسل امسال با صدای یگانه

کاربر جدید
    نقل قول نوشته اصلی توسط M.E.H.Я[email protected] نمایش پست ها
    واقعااااااا خیلی جالبه این نظراتو ادم میشنوه
    اقایی که میگی اینا واگویس و یه سری احساسات خام
    چطور موقعی که البوم نفس های بی هدف بدون هیچ جنجال و شلوغ بازی اومد که اونم یکار دلی و احساسی بود اونوقت اون خیلی خوب بود اما این البوم میشه واگویه !!!
    اتفاقا خیلی هم به دل نشست و هنوزم خیلیا ازش تقلید می کنن
    خواهشا با فکر نظر بدین
    شما هر خواننده داخل ایرانو بگین بیایم حرف بزنیم
    محسن واقعا فوق العادس
    دوست عزیز شما به دلیل سمپاتی که دارید رجوع میکنید به گذشته.من در کلیت اصلا این موسیقی و ترانه های وزارت ارشاد رو نمیتونم هضم کنم.در این باره زمانی اساسا این نوع ترانه رو مضحک میدونم که جز گفتن زبان عشق اون هم به این هجم اغراق آمیز یک نوع خیانت محسوب میشه.این خیانت در کلیت منظورم هستش که شامل اکثر خواننده های ارشادی میشه.اصلا زبان ترانه ممیزی بازگو کننده واقعیت های جامعه ما نیست.حتی در قالب موسیقی پاپ که یک شکل ساده و همه فهم داره. من اگر خورده ای گرفتم برای این بود که شما به این آلوم و ترانه ها نگاه کنید. هیچ خروجی درستی نمیبینم. من مشکلی با محسن یگانه و هیچ خواننده ای ندارم. مقصود تمام گفته های من اینه باید یه بازنگری به این نوع ترانه گفتن بشه.یک جوی حاکم شده برای فضای مجازی که هر کسی برای خواننده مورد علاقش کف و هوار میزنه صرفا از کورس هواداری عقب نمونه.هیچ نقدی وجود نداره.هر کسی هم که بخواد حرفی بزنه متهم میشه به حسادت و .... من گفتم این نوع ترانه عرضه کردن هیچ کمکی نمیکنه به موسیقی ایرانی. حتی یک خود زنی محسوب میشه.هیمنطوری سانسور وجود داره.چرا ما وضع رو بدتر میکنیم. من فقط نظرم در مورد ترانه های این البوم بود.و زیاد هم نظر نمیدم تو این فروم ها.ولی از اونجایی که محسن یگانه رو فردی میدونم که مخاطب داره نقد کردم و شما هم میتونید به دور از تعصب نقدش کنید. این خیلی میتونه کمک کنه به بهتر شدن خواننده.همین

2. کاربر مقابل از sazan عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط jigsaw نمایش پست ها
    همین دیگه البوماش مزخرف میشه
    جهانبخش هم همه این کارا رو میکنه چرت میشه
    بعد میشه نابغه این خواننده های درپیت که اهنگاشون هم از سایت پخش میشه خیلیاشون همه این کارا رو میکنن ولی دلیل نمیشه خوب باشه
    خیلی خواننده ها هستن فقط میخونن ولی اهنگسازی و تنظیم و ترانه رو میدن به کاربلد اهنگشون میترکونه

در پیت بقیه خواننده ها هستن
    سواد موسیقی ندارن هی به بقیه متوسل میشن براشون یه کاری کنه وگرنه درجا می زنن
    یادت باشه رگ خوابو خود محسن تنظیم کرد و ترکووووووووووووند
    شما برین دنبال کاربلداتون

نیمه فعال
    همین دیگه البوماش مزخرف میشه
    جهانبخش هم همه این کارا رو میکنه چرت میشه
    بعد میشه نابغه این خواننده های درپیت که اهنگاشون هم از سایت پخش میشه خیلیاشون همه این کارا رو میکنن ولی دلیل نمیشه خوب باشه
    خیلی خواننده ها هستن فقط میخونن ولی اهنگسازی و تنظیم و ترانه رو میدن به کاربلد اهنگشون میترکونه
    در پیت تویی که الان حس حسادتو نمیتونی جمع کنی بچه جووون!
    مدیر بیا اینو جمع کن!داره توهینو شروع میکنه

فعال
    هیت و شاد البوم کدوم اهنگه دانلود کنم ؟×!

نیمه فعال
    ضعیف بود

نیمه فعال
    این brzz یه پولی میگیره بابت حمایت
    ول کن باو،اینا هرجی بخونه میگن نابغس
    آلبومش در حد همون حباب شایدم ضعیفتر
    brzz

کلا آلبومای داخلی اخیر هیچکدوم دلچسب نبوده
    خواننده ها پولشونو به جیب زدن دیگه وقتی واسه کاراشون نمیزارن
    با این جو مجازی هم هرچی بخونن حتی اتل متل توتوله بازم طرفداراشون به به چه چه میکنن

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط sazan نمایش پست ها
    دوست عزیز شما به دلیل سمپاتی که دارید رجوع میکنید به گذشته.من در کلیت اصلا این موسیقی و ترانه های وزارت ارشاد رو نمیتونم هضم کنم.در این باره زمانی اساسا این نوع ترانه رو مضحک میدونم که جز گفتن زبان عشق اون هم به این هجم اغراق آمیز یک نوع خیانت محسوب میشه.این خیانت در کلیت منظورم هستش که شامل اکثر خواننده های ارشادی میشه.اصلا زبان ترانه ممیزی بازگو کننده واقعیت های جامعه ما نیست.حتی در قالب موسیقی پاپ که یک شکل ساده و همه فهم داره. من اگر خورده ای گرفتم برای این بود که شما به این آلوم و ترانه ها نگاه کنید. هیچ خروجی درستی نمیبینم. من مشکلی با محسن یگانه و هیچ خواننده ای ندارم. مقصود تمام گفته های من اینه باید یه بازنگری به این نوع ترانه گفتن بشه.یک جوی حاکم شده برای فضای مجازی که هر کسی برای خواننده مورد علاقش کف و هوار میزنه صرفا از کورس هواداری عقب نمونه.هیچ نقدی وجود نداره.هر کسی هم که بخواد حرفی بزنه متهم میشه به حسادت و .... من گفتم این نوع ترانه عرضه کردن هیچ کمکی نمیکنه به موسیقی ایرانی. حتی یک خود زنی محسوب میشه.هیمنطوری سانسور وجود داره.چرا ما وضع رو بدتر میکنیم. من فقط نظرم در مورد ترانه های این البوم بود.و زیاد هم نظر نمیدم تو این فروم ها.ولی از اونجایی که محسن یگانه رو فردی میدونم که مخاطب داره نقد کردم و شما هم میتونید به دور از تعصب نقدش کنید. این خیلی میتونه کمک کنه به بهتر شدن خواننده.همین
    منم قبول دارم روز به روز باید در نوع ترانه و اهنگ خیلی پیشرفت داشته باشیم
    اما شما کیو سراغ داری تو ایران خیلی بکر و فوق العاده کار کرده
    جوری که ادم بگه این ترانه ها ماندگارن
    جوری که اون ترانه ها بعد از چند دهه یاد ادم بمونه مثله البومای قبلی ابی و داریوش و سایر بزرگان
    واقعا کسی پیدا نمیشه
    خود خواننده ها باید کارشونو ارتقا دادن
    ولی به هر حال ذات موسیقی اینه که گوش بدی و لذت ببری

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط M.E.H.Я[email protected] نمایش پست ها
    در پیت بقیه خواننده ها هستن
    سواد موسیقی ندارن هی به بقیه متوسل میشن براشون یه کاری کنه وگرنه درجا می زنن
    یادت باشه رگ خوابو خود محسن تنظیم کرد و ترکووووووووووووند
    شما برین دنبال کاربلداتون
    نمیدونم کسی که اواتارش داریوش هست طرفداری کار یه خواننده درپیت به اسم یگانه هم میکنه
    الکی اون اواتار گذاشتی که نظراتت بهتر جلوه کنه اونو حذف کن ابروی داریوش هم نبر

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط hamidjalab1 نمایش پست ها
    ول کن باو،اینا هرجی بخونه میگن نابغس
    آلبومش در حد همون حباب شایدم ضعیفتر
    brzz

کلا آلبومای داخلی اخیر هیچکدوم دلچسب نبوده
    خواننده ها پولشونو به جیب زدن دیگه وقتی واسه کاراشون نمیزارن
    با این جو مجازی هم هرچی بخونن حتی اتل متل توتوله بازم طرفداراشون به به چه چه میکنن
    والا
    این البوم افتضاح رو 4 تا دختر بچه که طرفدارشن فقط خوششون میاد که باهاش برقصن البوم قبلیش هم همون دو اهنگ 6و 8ش هوایی شدی و دوست دارمش فقط شنیده شد که اونم واسه رقص دخترا خوب بود مثه کارای امید جهان کلا امثال جهانبخش و یگانه و . .. البومشون 13 تراک داره فقط 6و8 شون ملت گوش میدن چون بقیه اهنگاشون چرته

نیمه فعال
    نمیدونم کسی که اواتارش داریوش هست طرفداری کار یه خواننده درپیت به اسم یگانه هم میکنه
    الکی اون اواتار گذاشتی که نظراتت بهتر جلوه کنه اونو حذف کن ابروی داریوش هم نبر
    داریوش که اسطورس اون جای خودش
    هیچ خواننده ای به گرد پاشم نمی سه
    بخاطر کارایی که کرده و اهنگایی که خونده
    هر وقت رفتی فول البوم داریوشو گوش کردی ، نقد و علت اهنگاشو فهمیدی ، بزرگ شدی بیا حرف بزنیم

صفحه 30 از 56 نخستنخست ... 20282930313240 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)