دلکم بهترین ترک البوم
8 و 10 رو دوس داشتم...باقیش![]()
فقط میخواستم شکل خودم باشم...
از محسن توقع بیشتری میرفت ... پتانسیلشو داشت که بهتر کار کنه ولی در کل خوبه
هیچکی مثل موسیقی آدم رو درک نمیکنه..هیچکی
مگه قرار نبود یکی از ترک ها ویدیو بشه
نقد من
ترانه ها مثل سابق دارای دستخط خود محسن یگانه است و در عین سادگی بسیار احساسی هستند و به دور از هرگونه کلمات قلمبه سلمبه و ... به غیر از آهنگهای ترنس، سبک ملودی ها تغییر کردند و دیگه حال و هوا و رنگ و بوی موزیک یونانی تو آثار محسن به چشم نمیخوره و به دلیل نبودن شهاب اکبری ، تنظیمها الکترونیک و مدرن تر شدن و از فضای آکوستیک فاصله گرفتن اما علی ثابت جای شهاب اکبری رو پر کرده و با اینکه باعث شده تنظیم ها یه خرده حال و هوای ترکی داشته باشن اما تنظیمهای تمام آکوستیک و زیبایی رو برای آلبوم انجام داده که میشه گفت احساسی ترین ترک های آلبوم (چقدر دیر،دلکم) توسط علی ثابت تنظیم شده، محسن قصد داشته آلبوم اکتیو تر و مدرن تر و حتی شادتری داشته باشه که مطمئنن طرافدارای قدیمی محسن که عاشق گریه و زاری هستن رو راضی نمیکنه و با اینکه محسن تو تنظیم بهتر از قبل شده ولی حداقل میتونست تنظیمهای قطعات ترنسش رو در نبود مهران عباسی به افرادی مثل سیروان یا آرون یا کوشان یا میلاد ترابی بسپاره و برای ساخت ملودی های اکتیوش دقت بیشتری انجام بده ...
نتیجه گیری: محسن هنرمند بسیار خوب و با احساسیه و به همین دلیل همیشه انتظارات ازش خیلی بالاست ولی آلبوم قابل قبول و خوبی تولید کرده و خودشم نسبت به این آلبوم ادعایی نداره و با اینکه شاید طرفدارای جدیدی به جمع طرفداراش اضافه کنه اما طرفدارای متعصب قدیمی رو راضی نمیکنه ... اینم اضافه کنم که همیشه همه آلبوما و آهنگا در نظر ما جماعت ایرانی ضعیف بوده و هست و تابحال ندیدم کسی ناراضی نباشه و فکر کنم علتش تعدد و تنوع زیاد آهنگها و هنرمندای جدیده و ضعف محسنم اینه که تو ترانه سرا و آهنکساز با هیچکسی همکاری نمیکنه و مشکل شنونده ها هم اینه که گاهی موسیقی رو با مداحی اشتباه میگیرن ...
در حال حاضر 17 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 17 مهمان ها)