کاری به شما ندارم هروقت البومو خریدم موشکافی میکنم
آنالیز آلبوم بزودی........
هدفم مگه معلوم نیست چیه یگانه باید بره رانندگی کنه تا خوانندگی
اگه همین خود شما که طرفدارشی اگه به هواداراش اهمیت میداد حداقل بعد از 6 سال یه آلبوم میزد که حالا نیان این همه حرف بار آلبوم کنن
بهتره خودتو قول نزنی عزیز جان نه منم دشمنم نه حسود نه اینایی که میان نظر میدن حسودن بهتره یه خورد فکر کنی
اون یارو هم دیگه ازین اواخرا کاری کرد که دیگه نصف طرفداراشو از دست داد واسه اینکه فکر پول بیشتریه نیت وقتی خراب باشه همین میشه
حالا شما هی بگو حسود ...آخه به چی این میخوان حسودی کنن خداوکیلی فقط بابت جنس خرابش همه رو از خودش متنفر کرده تا حسود
اگه هر کسی معنی هنر و موسیقی رو بفهمه و کارش به خاطر پول نباشه از جان و دل میاد واسه کاراش زحمت میکشه مثل کسای دیگه
نمیدونم شاید توام یه شوقی نسبت بهش داری نمیخوام توهین کنم ولی به خاطر همین احساس به دید تو نمیاد که چقدر حرفایی که زدم حقیقته
ویرایش توسط Hadi 0021 : 05-11-2015 در ساعت 03:38 PM
من یگانه رو دست دارم و با آهنگاش خاطره دارمنخواستم بعد یکبار گوش دادن نظر بدم برا همین بعد انتشار چندین و چندبار گوش کردم تا همین الانیادم میاد اعلام کرد دیگه آلبوم نمیدم و تک آهنگ منتشر میکنم چقد ناراحت شدیم خیلی تو صفحات مرتبط با یگانه نظر دادیم و ازش خواستیم نظرشو عوض کنه تا اینکه همینطور هم شدو حالا بعد انتظار طولانی ...آقای یگانه باورکن این حق مانیست ...حالا میخوام ازت خواهش کنم دیگه نخون نه آلبوم نه تک آهنگ
تخریب و تخریب و باز تخریب...
طبقه معمول کامنتارو خوندم و از اینهمه نظر کارشناسی بعد از یه دور گوش دادن هم متعجب شدم هم خندم گرفت و هم از اینهمه بغض و کینه ی شخصی ناراحت شدم،،محسن یگانه بعده"رگ خواب" اُفت کرده درست ولی بازم آلبوم حباب کارای خوب زیاد داشت که هرچی ازون گذشت بیشتر آدمو سمتش کشید..اما تک ترکایی که داد بعده اون داد بازم خودشو نشون داد مثل"تهه هر زمستون یه هفته به عید" مثه"خیابونا" مثه "مرد" و ... که خیلی خوب بودن و کسی که سالی یک ترک خیلی خوب هم داشته یعنی خواننده ی موفقیه پس یگانه کارش خوبه شاید خیلی انتقادا بیشتر بخاطر اینه که کمیت و تعداد کاراش زیاده که اینم در طول یه مدت با اینکه در ابتدا ادمو پس میزنه ولی بعد یه مدت نتیجه میگیری که تصمیم درستی گرفته!! من خودم یکی از کسایی ام که خیلی رو تحریراش که تازگیا(تو این دو سه سال)زیادشون کرده(نمیدونم به چه دلیل) انتقاد دارم ولی صداش هنوز همون صدای توی"گناهی ندارم ولی قسمت اینه..." و صدای توی"توی آینه خودتو ببین چه زوده زود" و صدای توی"حافظه ی ضعیفه" و صدای توی آهنگه"تنهایی" و غیره
و حتی پخته تر از اونه...
اما راجع به این آلبوم
اول اینکه الان یک روز از تاریخ ریلیز میگذره و این نظرو میزارم و ممکنه تا یکماه دیگه به کلی نظرم تغییر کنه(حتی تا180 درجه)
با 3 بار گوش دادن البته با فواصل زمانیه متفاوت به این نتیجه رسیدم که این آلبوم خیلی بهتر از آلبوم"حباب" بود به خاطر در کل تنظیمای خوبش و ملودیای بهتر و جمع و جور تر!!
ترک 1 یعنی"دنبالش میرم" که کاری بود معمولی اما چون سر آلبومیه شاید بتونه هیت بشه..ولی خب از نظر من معمولی بود.
ترک دوم هم به نام"چقدر دیر" که آهنگ بسیار خوبی بود ولی خب ماکتش به نظرم جالبتر بود ولی خب اینم تنظیم قشنگی داشت و آهنگ خوبی بود!!
ترک سه"دیوار" هم آهنگه زیباییه و ملودیه خوبی داره و میشه چندین بار گوشش کرد(تنظیمای پازل باند هم که خوبه معمولا(
آهنگ چهارم"نه" هم که تقریبا تیکه ی گیتار اولش شبیه گیتار اول آهنگ"من" بود و همینش قشنگ بود ولی خب میتونست این ترک بهتر از این باشه یکم ملودیشو تغییر میداد!!
ترک پنجم"درکم کن"که یه ترک شیش و هشت جدید و زیبا و شنیدنی بود و هرچی بیشتر گوش میدی ریتمش بیشتر جا میفته و تنظیمش هم خوب بود و در کل ترک بسیار زیباییه مخصوصا تیکه ی ترجیع بندش!!
ترک ششم"خاطره بازی" که من واقعا این ترکو به شدت دوس داشتم و ملودی و شعرو تنظیم بسیار خوب بود!!
ترک هفتم"جاده" هم تقریبا شبیهه ترک یک بود و به نظرم میتونست جای این دو تا با هم عوض بشه و ترک معمولی ای بود!!
ترک هشتم"تو فکرم" که بسیار عالی بود مخصوصا تنظیمش که واقعا تنظیم عالی ای داشت و بسیار آرامش بخش بود این ترک و بهترین تنظیم مال این ترک بود!!
ترک نهم"نگاه" نام داشت که تا با توجه به ترجیع بند خوبش خیلی آهنگ خوبی شده با اینکه تا قبل ترجیع بندش چیز خاصی نداره ولی همون تیکش آهنگو خیلی میبره بالا و حس قشنگی داره وقتی میگه"اگه دست من بود،به آسمون میگفتم..."
و اما ترک دهم که محبوبترین آهنگ من تو این آلبوم هستش به نام"دلکم" که تقریبا تو مایه های آهنگ رگ خواب و "گناهی ندارم" این مدل آهنگای یگانه بود که حس خود یگانه ای داشت و واقعا همه چیشو از قبیل شعر و تنظیم و ملودی دوس داشتم و به نظرم بهترین ترک آلبومه!!!
ترک یازدهم"دلسرد" هم که ترک خوب بود و البته معمولی و یجورایی آلبوم پر کن!!
ترک آخر هم یعنی"پرنده" که فکر میکنم با توجه به مقدمه ای که داره باید یه مدت بیشتر ازش بگذره تا بشه نظر نهایی روش داد شاید بارهای اول دوم زیاد با این ترک نشه ارتباط برقرار کرد ولی خب تمظیمش بازم خوب بود!!
در کل من این آلبوم محسن یگانه رو بیشتر پسندیدم نسیت به آلبوم"حباب" و به نظرم آلبوم خوبیه اما نه عالی..مثه بقیه ی آلبومایی که پارسال اومد که همشون معمولی بودن به غیر آلبوم خواجه امیری که آهنگ های عالی زیاد داشت!!
من از این درد خسته شدم،از جنگیدن با قلب خودم . . .
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)