صفحه 49 از 56 نخستنخست ... 394748495051 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 481 به 490 از 560

موضوع: هواداران محسن یگانه | ماه عسل امسال با صدای یگانه

Hadi 0021
    Guest
    نقل قول نوشته اصلی توسط A M I R نمایش پست ها
    بی خیال شین دوست ندارم یوزر کسی رو ببندم از دیروز تا الان 50 تا پست پاک کردم تو این تایپیک
    آخه بعضی ها راجب کاربرا حرف مفت زیاد میزنن باید جوابم بگیرن اینجا قرار نیست به کسی توهین بشه ولی بعضی ازین طرفدارا میان به کاربرا میگن ادم نیستین خرن الاغ

حسودن یا بچه مدرسه این زیاد زرت و پرت میکنن همه ما از همون اول بخوای حساب کنی فقط اومدیم یه نظر دادیم اینا ازاون موقع تا حالا بسیج بستن

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Catman نمایش پست ها

اگه شخصیت بزرگی داری نیا اینجا واسه مسخره بازیی عزیزم

با حق
    بچه ها اینجا همه واسه مسخره بازی میان فقط این اقا گربه ([فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]) واسه ثواب کردن میاد خدا اجرش دهد

3. کاربر مقابل از jigsaw عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط jigsaw نمایش پست ها
    شب و روز ؟! تعداد تایم حضور من تو این دو روز جمعا به یک ساعت هم نمیرسه باز من میام مسخره بازی و واسه خنده به قول تو اکثرا موافقن باهام
    تو بیکاری که میای 3 ساعت چرت و پرت تایپ میکنی یه نفرم نمیاد بخونه و موافقت کنه باهاش

تو هم 24 ساعت تو موزیک باران پلاسی کارت شارژ رایگان ایرانسل و همراه اول بگیری

دوست عزیز 1 نگاه به تعداد پست ها بنداز با پست ها پاک شده حدوده70- 60 درصد پست های توه !

من احتیاجی به موافت کسی ندارم و بخوام یه جو زده ای مثل تو باشم که از دیروز تا حالا کارش شده مسخره بازی !

-- کادر قرمز --

خوش باشی عزیزم

فعال
    ببينيد،من خودم برداشتم اون تيكه دنبالش ميرم كه تو دمو بود رو اديت كردم طولانيش كردم چون گفتم قشنگه بيشتر گوش بديم.يعني انتي يگانه نيستم كه بخوام از اول فقط بكوبم.نه از يگانه بدم مياد نه دشمني دارم باهاش كلي هم با رگ خوابش حال كردم ولي وقتي البومو گوش ميدم ميبينم مزخرفه،دنبالش ميرمو گوش ميدم ميبينم فقط همون يه قسمتش قشنگه!! الكي تعريف كنم؟

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Catman نمایش پست ها
    دوست عزیز 1 نگاه به تعداد پست ها بنداز با پست ها پاک شده حدوده70- 60 درصد پست های توه !

من احتیاجی به موافت کسی ندارم و بخوام یه جو زده ای مثل تو باشم که از دیروز تا حالا کارش شده مسخره بازی !

-- کادر قرمز --

خوش باشی عزیزم
    کلا از دیروز تا الان 10 پست از من پاک شده تو جو گیری فکر میکنی دو هزار پست ازم پاک شده
    موافت
    جوگیر که تویی برو به شارژ ایرانسلت برس

Hadi 0021
    Guest
    من اهل دعوا نیستم گربه من

من فقط یه پستی رو که واقعیت داشت رو گفتم دیگه چیه میای نقل میگیری این همه خودتو کوچیک میکنی تو از من بدتری خب

هیچ وقت شخصیتی رو که داری از خودت نبر زیر سوال واسه اینکه بازم میگم تو خودت شروع کردی حرف بدی هم نزدم تو پست اول

نیمه فعال
    من رفتم بخوابم . همگی خدافظ مخصوصا اقا گربه

فعال
    خوش اومدی فقط مثه بعد از ظهر بحث نکنی داشتیم اخراج میشدیم .
    مگه تقصيره من بود؟ من فحش دادم؟ اتفاقا قشنگ داشتيم بحث ميكرديم

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Hadi 0021 نمایش پست ها
    من اهل دعوا نیستم گربه من

من فقط یه پستی رو که واقعیت داشت رو گفتم دیگه چیه میای نقل میگیری این همه خودتو کوچیک میکنی تو از من بدتری خب

هیچ وقت شخصیتی رو که داری از خودت نبر زیر سوال واسه اینکه بازم میگم تو خودت شروع کردی حرف بدی هم نزدم تو پست اول
    دوست عزیز شخصیتت همین بس که عرضه درست حرف زدن ندارِ ی !

یه سوال از کی تا حالا شخصی که تا حالا البوم رو گوش نکرده میاد درباره البوم نظر میده ؟!

فعال
    کلا از دیروز تا الان 10 پست از من پاک شده تو جو گیری فکر میکنی دو هزار پست ازم پاک شده
    موافت
    جوگیر که تویی برو به شارژ ایرانسلت برس
    خوب میشی دادا غمت نباشه حرف زدن بلد نیستی ! برو حرف زدن یاد بگیر عزیزم من چی میگم تو چی میگی

صفحه 49 از 56 نخستنخست ... 394748495051 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 17 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 17 مهمان ها)