[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با سلام ازاین تاپیک خوبتان من سالهاست دارم دنبال چندین آهنگ از بانوی آواز - هایده - می گردم که خیلی دورها روکاست داشتم و گم شدن شروع آهنگ با این بیت : می دونم که ی روزتو می آی سراغ قلبم ...مثل من خداخداکن مثل من عشقو صداکن ، توکه از تبارعشقی واسه عاشقا دعاکن .. ودیگری آهنگ شاها کاراستاد تجویدی که بخشی ازآن درفیلم مستندهایده پژمان اکبرزاده آمده ، راستی این فیلم روبرادانلود بذارید ممنون اسم آهنگ ودانلودش روبذارید
من عکسی نمی بینم که روش کلیک کنم عزیزدل
آیا این ویدیوی نامه هست که با اجرای خود هایده هست یا خیر چیزی که قبلاٌ من دیدم ناقص بوده درصورتی که خودآهنگ اصلی کاملترمی باشد با تشکر
ضمن سپاس من احتمال میدهم چون جزوآخرین کارهایش بوده فرصت تکمیل این ویدیوپیش نیامده ولی من آهنگ کاملش را دارم فکرکنم خیلی وقت پیش ازهمین سایت یاجای دیگری گرفتم و یک گلایه اینکه وقتی می نویسیم ویدیوهای هایده باید تصویری باشدکه خوداجراکرده باشد نه اینکه یک عکس بگذاریم وفقط آهنگ روی آن پخش شود مثل : گله درلیست ویدیوها وکلاًخوشحالم که ازپس سالهاجوانهایی دارند پیدامی شوند که بدانند هایده که بود، چه خواند و چراجاودانه شد روحت شاد ام کلثوم آواز ایران
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 6 مهمان ها)