از برنامه دیشب چه خبر؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با سلام بسیار ناراحت و عصبانی هستم از توهینی که به شعور آدم روا می کنید اگر موزیک ویدیویی از آن بانوی بزرگ ندارید مجبورید مگر که هر آشعالی را به نامش ضرب کنید بصورت مثال Hayedeh ft. Dariush - Shenidan ( AsraMusic )مشتی رقص ایرانی قدیمی سیاه و سفید گذاشته اید،Hayedeh - Tanha Ba Golha ( AsraMusic )ترانه فوق بصورت ترکی اجرا می شود توسط خواندده موهومی هنوز بگویم و با افتخار هم در صدر می نویسید تمام موزیک ویدیوهای اجرا شده توسط هایده با لینک مستقیم ، بساط این تایپیک را اگراینگونه می خواهید برای خود مشتری جذب کنید جمع کنید و بیشتر از این روح آن بانوی بزرک را آزار ندهید ، صداش راه خود را خواهد رفت چرا که : تنها صداست که می ماند.
وقتی کسی رو دوست دارید سیاوش قمیشی گوش بدین، عاشق شدین ابی، شکست عشقی خوردین داریوش، آخرش بزرگ و عاقل که شدین هایده
هیچکی مثل موسیقی آدم رو درک نمیکنه..هیچکی
عزیز ندیده بماند که شما اصلاً نوشته مرا نخوانده جواب داده اید آنهم با لحنی نه درخورو شایسته ، من کور نیستم اگر به صفحه 13 همین تایپیک - پست 121- نگاه می کردید می دیدید که عکس نیستند و من هم نشانی بعضی از آنها را دادم و خطابم نیزبا کسی بود که چنین ویدیوهایی را با همان عنوان که گفتم درج کرده نه پست 132 ، من از همه کسانی که این تایپیک را ملاحظه می کنند دعوت میکنم به سنجیدن صحبتهام که آیا حرفام ارزش گفتن داشتند یاخیر که شمانیازی نمی بینیدنظربدهید ، این دومورد را که برشمردم مشت بود نمونه خروار ، حرف من این است هایده آنقدر بزرگ هست که نیازی ندارد شما اورا با این اباطیل برکشید، بدرود
داش کامبیز پ کی میخای آلبومارو بزاری؟من خیلی منتظرما داشی زودتر ردیف کن.
کامبیز جان به فعالیتت ادامه بده.تاپیک بانو هایده و استاد معین باید همیشه زنده باشه
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)