صفحه 15 از 47 نخستنخست ... 5131415161725 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 141 به 150 از 470

موضوع: تایپیک جامع بانو هایده | آهنگ کمیاب ، عکس و ویدئو

نیمه فعال
    از برنامه دیشب چه خبر؟

2. 3 کاربر مقابل از madar عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط madar نمایش پست ها
    از برنامه دیشب چه خبر؟
    برنامه زیبایی بود امشب ساعت اشتباه نکنم ۲۱:۰۰تکرارش پخش میشه

4. 2 کاربر مقابل از k@mbiz عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

6. 8 کاربر مقابل از moein1366 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

کاربر جدید
    با سلام بسیار ناراحت و عصبانی هستم از توهینی که به شعور آدم روا می کنید اگر موزیک ویدیویی از آن بانوی بزرگ ندارید مجبورید مگر که هر آشعالی را به نامش ضرب کنید بصورت مثال Hayedeh ft. Dariush - Shenidan ( AsraMusic )مشتی رقص ایرانی قدیمی سیاه و سفید گذاشته اید،Hayedeh - Tanha Ba Golha ( AsraMusic )ترانه فوق بصورت ترکی اجرا می شود توسط خواندده موهومی هنوز بگویم و با افتخار هم در صدر می نویسید تمام موزیک ویدیوهای اجرا شده توسط هایده با لینک مستقیم ، بساط این تایپیک را اگراینگونه می خواهید برای خود مشتری جذب کنید جمع کنید و بیشتر از این روح آن بانوی بزرک را آزار ندهید ، صداش راه خود را خواهد رفت چرا که : تنها صداست که می ماند.

8. کاربر مقابل از saraban عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط saraban نمایش پست ها
    با سلام بسیار ناراحت و عصبانی هستم از توهینی که به شعور آدم روا می کنید اگر موزیک ویدیویی از آن بانوی بزرگ ندارید مجبورید مگر که هر آشعالی را به نامش ضرب کنید بصورت مثال Hayedeh ft. Dariush - Shenidan ( AsraMusic )مشتی رقص ایرانی قدیمی سیاه و سفید گذاشته اید،Hayedeh - Tanha Ba Golha ( AsraMusic )ترانه فوق بصورت ترکی اجرا می شود توسط خواندده موهومی هنوز بگویم و با افتخار هم در صدر می نویسید تمام موزیک ویدیوهای اجرا شده توسط هایده با لینک مستقیم ، بساط این تایپیک را اگراینگونه می خواهید برای خود مشتری جذب کنید جمع کنید و بیشتر از این روح آن بانوی بزرک را آزار ندهید ، صداش راه خود را خواهد رفت چرا که : تنها صداست که می ماند.
    چی میگید شما من اون موزیک ویدیو ها رو فقط به صورت ازمایشی قرار دادم هیچ کدوم اون ها موزیک ویدیو ها من نیست اگه کور نبودید میدید که من موزیک ویدیو های بانو رو عکس اننداختم و گفتم در اینده اپلود خواهم کرد بقیه حرفاتون هم نیازی نیست راجبش صحبت کنم

حرفه ای
    وقتی کسی رو دوست دارید سیاوش قمیشی گوش بدین، عاشق شدین ابی، شکست عشقی خوردین داریوش، آخرش بزرگ و عاقل که شدین هایده
    هیچکی مثل موسیقی آدم رو درک نمیکنه..هیچکی

11. 2 کاربر مقابل از Peyman عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

کاربر جدید
    عزیز ندیده بماند که شما اصلاً نوشته مرا نخوانده جواب داده اید آنهم با لحنی نه درخورو شایسته ، من کور نیستم اگر به صفحه 13 همین تایپیک - پست 121- نگاه می کردید می دیدید که عکس نیستند و من هم نشانی بعضی از آنها را دادم و خطابم نیزبا کسی بود که چنین ویدیوهایی را با همان عنوان که گفتم درج کرده نه پست 132 ، من از همه کسانی که این تایپیک را ملاحظه می کنند دعوت میکنم به سنجیدن صحبتهام که آیا حرفام ارزش گفتن داشتند یاخیر که شمانیازی نمی بینیدنظربدهید ، این دومورد را که برشمردم مشت بود نمونه خروار ، حرف من این است هایده آنقدر بزرگ هست که نیازی ندارد شما اورا با این اباطیل برکشید، بدرود

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط saraban نمایش پست ها
    عزیز ندیده بماند که شما اصلاً نوشته مرا نخوانده جواب داده اید آنهم با لحنی نه درخورو شایسته ، من کور نیستم اگر به صفحه 13 همین تایپیک - پست 121- نگاه می کردید می دیدید که عکس نیستند و من هم نشانی بعضی از آنها را دادم و خطابم نیزبا کسی بود که چنین ویدیوهایی را با همان عنوان که گفتم درج کرده نه پست 132 ، من از همه کسانی که این تایپیک را ملاحظه می کنند دعوت میکنم به سنجیدن صحبتهام که آیا حرفام ارزش گفتن داشتند یاخیر که شمانیازی نمی بینیدنظربدهید ، این دومورد را که برشمردم مشت بود نمونه خروار ، حرف من این است هایده آنقدر بزرگ هست که نیازی ندارد شما اورا با این اباطیل برکشید، بدرود
    ی چیز میگم و دیگر جواب شما رو نخواهم داد شما باید در هر شرایط حتی اگر هزار تا مشکل داشت تایپیک بنده باید تشکر میکردید از بنده حداقل تشکر نمیکردید میشستید کنار و چیزی نمیگفتید نه اینکه با توپ پر اینگونه سراغ بنده بیاید

کاربر جدید
    داش کامبیز پ کی میخای آلبومارو بزاری؟من خیلی منتظرما داشی زودتر ردیف کن.

15. کاربر مقابل از pesare_bad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    کامبیز جان به فعالیتت ادامه بده.تاپیک بانو هایده و استاد معین باید همیشه زنده باشه

17. 3 کاربر مقابل از moeinnieom عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

صفحه 15 از 47 نخستنخست ... 5131415161725 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 8 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 8 مهمان ها)