سلام خدمت اقا کامبیز مدیر محترم
کامبیز جان اگه نمیخوای برامون اوم ویدئو رو بذاری،بهمون بگو.دیگه چرا ایقد اینور و اونور میزنی
سلام خدمت اقا کامبیز مدیر محترم
کامبیز جان اگه نمیخوای برامون اوم ویدئو رو بذاری،بهمون بگو.دیگه چرا ایقد اینور و اونور میزنی
سلام دوستان خوبم
امیدوارم همهتون خوب و خوش و شاد باشید
بخدا شرمنده هستم، میدونم اینجا تاپیک خانم هایده هستش
ولی من یه آهنگ از خانم مهستی به اسم فدات شم میخواستم
اگه از دوستای خوبم کسی این آهنگ رو با کیفیت خوب داره، ممنون میشم بزرگواری کنه و برای من بذاره
دست همهتون رو میبوسم
داداشی من دارمش ولی نمیدونم چه جوری آپ کنم واست
با سلام خدمت دوستان ادرس وبلاگ بنده تغییر یافت از این پس در این ادرس مارو دنبال کنید
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام من دنبال چهار آهنگ از هايده با كيفيت 320ميگردم كه نيست 1.شهر آشوب 2.آينه3.باييز نه اون باييزي كه تو آلبومش هست يه باييز ديگه 4.آهنگ گل وازه ورزن طولانيش
دانلود موزیک ویدئو فدات بگردم من
ورژن 2
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
AMIR HOSEIN, k@mbiz, madar, moeinnieom, mubaso, Shahrokh, رویا, روزگار
از مدیر تاپیک خواهشمندم به فعالیتت در تاپیک بانو ادامه بدهند و نگذارند این تاپیک خاموش بمونه.دوستان هم با مدیر محترم همکاری کنند.
من هرچه دستم بیاد که انجام میدم.امیرحسین و بقیه دوستان هم مشارکت دارند.
باشه چشم،به دوستان دیگه هم میگم بیان اینجا هم دور هم باشیم.
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)