نه که تو دربی های قبلی شما با تاکتیک بردین.باختن گریه نداره اس دق لالی. دربی های گذشته داور به شما حال داد بردین این دربی هم بهتون حال داد نبردین هر چی عوض داره گله نداره.هر وقت شما می برین بازی عالی انجام می دین هر وقت ما می بریم شانسی بردیم این هم از منطق شما کیسه کشا البته بهتون حق می دم دو بار تو دربی 10 نفره باختن سوزش داره اونقدر سوزش داره که بوش داره میاد.از الآن در تلاش باشید با نرم افزار قدرتمند phtoshop امیر حسین صادقی رو بکشید عقب تر تا بگین گل دومتون درست بود و آفساید نبود همچنین می تونید مدافع های مارو بکشید جلوتر به هر حال photoshop امکانات زیادی رو برای شما 6تایی ها سوراخ فراهم کرده.در ضمن یادم رفت بگم نسبت به دربی های گذشته پیشرفت کردید اون یکی رو با پرویز کچل تو 10 دقیقه 10 نفره 3 گل خوردید این یکی رو تو 10 دقیقه 10 نفره 2 گل خوردید پیشرفت خوبی بود
هی این داور فغانی را یادت رفته دربی ها قبل ! یه نگاهی به قضاوتش بکن خودت خندت می گیره که چند تا گل باید می خوردی و گل میشدن و به لطف افعانی بوده که دربی ها گذشته سالم در رفتید ...حالا هم خودت نظرات بقیه کارشناس های داوری را ببین و بپرس ( یه سرچ بزنی هست تو نت ) که چهانبازی باید خطای روی استقلال پنالتی بوده که نگرفته !! من دیگه حرفی ندارم
![]()
ﮐﻞ ﮐﻞ ﺑﺎﭘﺮﺳﭙﻮﻟﯿﺴﯿﺎ ﻣﺜﻪ ﻣﺪﺭﺳﺎﻥ ﺷﺮﯾﻔﻪ :) )
ﻣﺎ ﻣﯽ ﺑﺮﯾﻢ، ﻟﻨﮕﯿﺎ ﺯﯾﺮﻣﻮﻧﻦ :) )
ﻣﺎ ﻣﺴﺎﻭﯼ ﻣﯽ ﮐﻨﯿﻢ ، ﻟﻨﮕﯿﺎ ﺯﯾﺮﻣﻮﻧﻦ :) )
ﻣﺎ ﻣﯽ ﺑﺎﺯﯾﻢ ، ﻟﻨﮕﯿﺎ ﺯﯾﺮﻣﻮﻧﻦ : ))
ﻟﻨﮕﯿﺎ ﻣﯽ ﺑﺮﻥ ، ﻟﻨﮕﯿﺎ ﺯﯾﺮﻣﻮﻧﻦ :) )
ﮐﯽ ؟ ، ﻟﻨﮕﯿﺎ ﺯﯾﺮﻣﻮﻧﻦ : ))
ﭼﯽ؟ ، ﻟﻨﮕﯿﺎ ﺯﯾﺮﻣﻮﻧﻦ :) )
ﮐﺠﺎ؟ ، ﻟﻨﮕﯿﺎ ﺯﯾﺮﻣﻮﻧﻦ : )
..
یعنی کل اعتبار تیمتون رو شیش تاییاس خوشم میاد کم که میارین میگین شیش تاییا شما خودتون جزو خانواده شیش تاییا هستین مثل ااینکه ها.. جام حذفی سال 74. لنگ صفر - فجر. ششششششش اتفاقا سرمربی هم درخشان بود که بعد اون بازی اخراج شد در مورد شیش تایی که شاهین به تاج زده هم دیگ عالم و آدم میدونن که اون بازی فقط ی لکه ننگه واس پرسپولیس بزرگای تیم اون موقع هیچوقت ااز اون بازی به خوبی یاد نمیکنن
..
سلام ب پرسپوليسيا تبريك مي گم ب استقلاليا تسليت
باختن ب ي پرسپوليس كاريكاتورنما فاجعه است
من نمیدونم این افتابه ابیا پس دیروز کجا بودن
فک کنم تو شوک باخت بودین
الان اومدین هی...![]()
در حال حاضر 10 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 10 مهمان ها)