واااا
این چه راهنماییه؟
بیا عزیزم [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو اینجا افزونه رو نصب کن
ورژن دانلود منیجرت قدیمیه فایرفاکستو نمیشناسه
اینجا که بری آخرین ورژن افزونه نصب میشه که همه ورژنای مرورگرارو ساپورت میکنه
نصب که کردی برو تو add-ones و enable کنش
آی دی امم ورژن :
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فایر فاکسم ورژن 31 هستش
لینکی که شما دادینو زدم و بعدش اینستالو زدم درسته؟؟بعد فایل که سیوو شدو زدم و این پیغامو داد: لینک زیر
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعدشم طبق گفته شما رفتم تو add-ones و با این تصویر مواجح شدم: لینک زیر
حالا باید چه کنم
داداش برو تو گوگل و اینو تایپ کن(طریقه فعال سازی idmدر فایر فوکس برای دانلود ویدیو)و بعد از این سایت افزونه را دانلود کن([فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
طریقه فعال سازیو رفتم و آخرش تو add-ones انیبلش کردم ببینید درسته تا اینجاش؟عکس زیر
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)