مدافع تراکتورسازی که قبل از شروع جام ملتهای آسیا از اردوی تیم ملی خط خورد، درباره حذف شاگردان کی روش از این جام تاکید کرد: متاسفانه تیم ملی نتوانست مقابل عراق نتیجه لازم را بگیرد و این مساله دلایل زیادی داشت. بازیکنانی را دبدبه و کبکبه به تیم ملی آوردند که نتوانستند کارساز باشند.
بازیکنی که سرباز بود با هزار جور نامه نگاری به ترکیب تیم ملی رفت و یک تنه باعث باخت تیم ملی شد. این حرفها را برای این نمی زنم که خودم خط خوردم اما واقعا اگر بودم می توانستم به تیم کمک کنم. حقم بود به جام ملتها بروم اما کی روش به من اعتماد نکرد.
وی درباره مهرداد پولادی گفت: واقعا از بازیکنی که در جام جهانی بازی کرده بعید بود آنطور دو اخطار پشت سر هم بگیرد و باعث باخت تیم شود. اگر او اخراج نمی شد، راحت می توانستیم عراق را ببریم و به دور بعدی برسیم. متاسفانه اعتقاد کی روش فقط به یکسری بازیکن خاص است و همین مرتضی پورعلی گنجی اگر منتظری مصدوم نمی شد، باید روی نیمکت می نشست اما دیدید که بازی کرد و یکی از بهترین ها بود.
متاسفانه به جوانان مملکت بها نمی دهند.
مدافع چپ پای سابق تیم ملی همچنین گفت:
واقعا حیف که یک سرباز فراری باعث باخت تیم ملی شد. نمی دانم چرا قانون برای همه یکسان نیست. هر آدمی باید طبق قانون مملکت به خدمت سربازی برود و با کسی که قانون را زیر پا گذاشته باید برخورد شود اما مجوز بازی برخی آدمهای خاص صادر می شود و می آیند برای تیم ملی بازی می کنند. الان هم گفته اند پولادی قرار است به ایران بیاید اما او به قطر می رود و انگار نه انگار.واقعا اگر حبیب گردانی هم خدمت سربازی نرفته اینقدر برایش نامه نگاری می کردند؟ اگر من برای معافیت از خدمتم پول داده بودم، محرومم می کردند. مثل بازیکنان سربازی که به تراکتورسازی آمده اند. الان همه آنها علاف هستند!