نیستی و اتفاق های تلخ ساده می افتند
نوشته اصلی توسط R A S O O L انصافا ملودی پاروی بی قایق فوق العادس میگن محسن وقتی داشته ملودی اینو میساخته گریه اش گرفته کی گفته؟ ترانه تراک پارو فوق العاااااااااااااااااااااد س سرم چن تا کتاب رنگ و رو رفته یه بالون با طناب از گلو پاره یه اعدامی که امیدش به دنیا نیست ولی دنیا براش جذابیت داره
نوشته اصلی توسط Hadi رسول 111 زیاد زر میزنی !
نوشته اصلی توسط R A S O O L طرف خیلی وحشی بود من دلم به حال دختره سوخت من همچین مواردی دوست دارم چنان روش روشهای خودم پیاده کنم که حتی فکر وحشی بودن هم به سرش نزنه اگه همچین دختری پیدا کنم که حاضر باشه روشهای منو تحمل کنه همن دقیقه صیغه اش میکنمس.ک.س فقط وحشیانه
نوشته اصلی توسط MrCrow همین که داره یه کار حالا به هر روشی تازه انجام میده تو این مملکت خراب شده خودش جای خوشحالی داره هر کار تازه ای جای خوشحالی نداره بعدم کدوم کار تازه 10 ساله همینکارارو داره میخونه فقط هر آلبوم لحن خوندنش افتضاح تر از قبلی میشه
نوشته اصلی توسط Hadi رسول 111 زیاد زر میزنی ! تو مشغول شمردن گلهای قالی باش
نوشته اصلی توسط Amir این رضا ارین مریضه شما چرا به یزدانی بد بی راه می گین هیچی نداشته باشه هر البومش 3 تا ترک خوب داره آلبوم خاطرات مبهم جز 3 تا آلبوم برتر 5 سال اخیر موسیقی ایرانه خصوصیت رو چک
نوشته اصلی توسط _Khashi_ تو هم میخوای خاطرات پستو برات دوباره زنده کنم
نوشته اصلی توسط Am!rmohammad کی گفته؟ ترانه تراک پارو فوق العاااااااااااااااااااااد س سرم چن تا کتاب رنگ و رو رفته یه بالون با طناب از گلو پاره یه اعدامی که امیدش به دنیا نیست ولی دنیا براش جذابیت داره بهادر ترانه و ملودی و تنظیم همش عااالیه یادش بخیر تو فیس از امید حجت تشکر کردم پیام داد ! این که شما خوشت اومده باعث افتخار و ذوق زدگی منه
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
قلاش
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 102 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 102 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن