اسمم عوض شد مرسی امیر جان
Amir
الان بنظرتون حسامی خوابه؟؟
نوشته اصلی توسط milad-chvoshi اسمم عوض شد مرسی امیر جان اشتباه زدی Chavoshi
نوشته اصلی توسط milad-chvoshi الان بنظرتون حسامی خوابه؟؟ واسه چی؟؟؟
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
نوشته اصلی توسط R A S O O L ای دهنت سرویس هر چی من احساسی تشریف دارم تو وحشی و افسار گسیخته ای احساسی به درد نمیخوره باید چنان تلمبه بزنی طرف از شدت درد و شوق به زمین زمان چنگ بندازه چنان با سیلی بزنیش که تا دو روز جاش بمونه
امیر شرمنده اشتباه شده بزن chavoshi
نوشته اصلی توسط R A S O O L واسه چی؟؟؟ یعنی یکی به من فحش بده بجز پدر مادرم تا هفت جد آبادش رو نیارم جلو چشش ول کن نیستم
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 احساسی به درد نمیخوره باید چنان تلمبه بزنی طرف از شدت درد و شوق به زمین زمان چنگ بندازه چنان با سیلی بزنیش که تا دو روز جاش بمونه تلگرامتو بفرست
نوشته اصلی توسط Hadi رسول 111 ببند وگرنه خودم *** وحشیانه رو روت پیاده میکنم بت نشون میدم یه جوری که دیگه دفه بعد حتی جرات نکنی اسمشم به زبان بیاری واسه هر کی لاتی واسه من شکلاتی ببین هر وقت از توهمات امدی بیرون بیا اینم بخور تا بیشتر از این خودتو خراب نکردی کوچولو
نوشته اصلی توسط milad-chvoshi یعنی یکی به من فحش بده بجز پدر مادرم تا هفت جد آبادش رو نیارم جلو چشش ول کن نیستم اون بلاک کرد کی قحش داد بنده خدا
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 177 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 177 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن