تنهاتر از آغاز این برزخ
تنهاتر از وقتی شروع کردیم
پایان این رابطه غمگین بود
ما اشتباهی آرزو کردیم ...![]()
تنهاتر از آغاز این برزخ
تنهاتر از وقتی شروع کردیم
پایان این رابطه غمگین بود
ما اشتباهی آرزو کردیم ...![]()
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
![]()
همین آهنگ میدونی زمان خودش چقدر گرفت ؟ حالا من کاری ندارم که صفاریان تنظیم کرده یا یکی دیگه ولی کار بدی نیست به نظر من . حداقل من خیلی خاطره دارم ازش و اونموقع مثه بمب صدا کرد آلبومش ! یادش بخیر قبل خدمت همش پلی بود
آهای صدای گیتار
آهای قلب رو دیوار
اگه دست توی دستام نزاری خدا نگهدار
![]()
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
1. متصل /مولانا /محسن چاوشی
2.چنگیز /یاغی تبار /بهروز صفاریان
3.پریشانی /سعدی /محسن چاوشی
4.تریاق /مولانا /محسن چاوشی
5.امیر بی گزند/ مولانا /محسن چاوشی
6. آخرین اتوبوس/ حسین صفا /فرشاد حسامی
7.شاه مقصود /حسین صفا /عادل روحنواز
8. دل من /مولانا /بهروز صفاریان
9. طرب3 /مولانا /کوشان حــداد
جاست فور مرور![]()
ویرایش توسط R A S O O L : 05-25-2016 در ساعت 03:18 PM
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید
تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همینو بوگو ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
سینجول یه چیزی فهمیدم سر یه تایم خاصی خاموش میشه یک ساعت حدودا هفت هشت دقیقه ! عجیب نیس
در حال حاضر 313 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 313 مهمان ها)