نوشته اصلی توسط R A S O O L محسن 4 تا تنظیم داره همیناس 5 تا بود ها دوتا حسامی یکی روحنواز دوتا صفاریان یکی نقوی یکی کوشان
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi 5 تا بود ها دوتا حسامی یکی روحنواز دوتا صفاریان یکی نقوی یکی کوشان روحنواز 2 تا تنظیم داره میگن
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
نوشته اصلی توسط Pacino ناموسن این سینجول ینی چی یه سال شد ما هنو نفهمیدیم.کارکتره.شخصیته. از رو چه اصولی بهش اینو میگید آی دمت گرم منم دوساله تو کف اینم
عجب حلوای قندی تو امیر بی گزندی تو
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...].instagram.com/khaled_shafiee پست نذاشته که کجا برینم دهنش
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi پست نذاشته که کجا برینم دهنش ای بابا.من نمیتونم برم فک کردم پست گذاشته.بدبخت شدیم.
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 ای بابا.من نمیتونم برم فک کردم پست گذاشته.بدبخت شدیم. نه نذاشته ولی امیری انگار اومد
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi نه نذاشته ولی امیری انگار اومد هنو قطعی نیس ولی بیاد عالیه
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 هنو قطعی نیس ولی بیاد عالیه من امید دارم میاد ولی از این قطری های دیوث میترسم
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi من امید دارم میاد ولی از این قطری های دیوث میترسم اردوی تیم ملی کی تموم میشه؟بعد اون مشخص میشه.
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 اردوی تیم ملی کی تموم میشه؟بعد اون مشخص میشه. 7 یا 8
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 125 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 125 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن