این آیدی شما هست آقا سجاد؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدایا اسم این غم زندگی نیست![]()
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] آرمین جان احتمال میدی تا اواسط هفته ی دیگه بیاد ؟؟؟ یا قبل از شروع ماه رمضون؟
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] اگر محسن عزیز و عوامل دیگر تاریخ دقیق نمیدن چون الان پروژه در دست تهیه کنندگان محترم هست باید این پروسه کاری ۱۰۰ درصد نهایی، تکثیر و اماده برای پخش در مارکتها قرار بگیره، اون زمان صلاح بدونن تاریخ اعلام میکنند، من در حد بضاعت و شنیده های خودم عرض کردم مطالبی رو! احتمال و نظر شخصی ام اینه که در هفته آینده بعید میدونم ولی قبل از ماه رمضان ایشالله پخش بشه! منم مثل شما صبوریم کمه بی قراریم زیاده!������������������
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید
تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
هیشکی صد در صد نمی دونه![]()
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید
تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
در حال حاضر 22 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 22 مهمان ها)