هادی پاکزاد
دیشب حجت اشرف زاده اومده بو دور همی در مورد چاوشی میگفت ... آخرش هم مهران مدیری به چاوشی گفت یه زنگ به حجت بزن از دلش در بیار . دعوتشم کرد
آلبوم رسمیه پنجشنبه شب اومد آیتونز ! 13 ورژن از آهنگای مدرن تاکینگ + lunatic و take the chance که این دو تا تراک هم قبلاً پخش شده ( البته در قالب دو سی دی و L2p و karaoke و همین قر و قمپزای الکی ... )
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
20 روز قبل ورژن جدید You're My Heart, You're My Soul اومد ، هفته قبل هم سه ورژن lunatic ( که 29 فروردین در تور شبکه zdf پخش شده بود ) آلبوم ep اومد همراه با همین You're My Heart, You're My Soul
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودم دان نکردم چون از ریمیکس کارای مدرن بدم میاد ( مگر اینکه خود دیتر زده باشه ) دیروز صفحه اول سایت رو ندیدم فک کردم امیر زدی
فک میکنم توضیحات کامل بود![]()
آقا آلبوم محسن آقا چاوشی هفته ی دیگه میاد
این فروشگاه دار آشناس عین همین جمله رو در مکالمه ی تیلیفنی دقایق پیش گفت : آقا آلبوم محسن آقا چاوشی هفته ی دیگه میاد
منم گفتم آقا همچنان مخلصم
در حال حاضر 191 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 191 مهمان ها)