نوشته اصلی توسط A M I R بررسی میشه اوهو
نوشته اصلی توسط Gsshop هارد گرونه باو من میگیرم پر میکنم میدم بت تو بده طرف
رضا یه سایتم بزن که تمام نیازهای جـ . نسی خودمونم توش برطرف کنیم دیجیتال حال نمیده
نوشته اصلی توسط Rmin من میگیرم پر میکنم میدم بت تو بده طرف زیر 100 تا هارد کار نمی کنم مشخصه تو مهیا شهر هارد ریخته پس
نوشته اصلی توسط Rmin رضا یه سایتم بزن که تمام نیازهای جـ . نسی خودمونم توش برطرف کنیم دیجیتال حال نمیده مدرن فکر کن
نوشته اصلی توسط Gsshop زیر 100 تا هارد کار نمی کنم مشخصه تو مهیا شهر هارد ریخته پس نه باو با گارانتی و همه چی مثلا سیلیکن پاور سودشم جهنم 60-40 تو فکر کن طرف بخواد خودش سریال بگیره جدای حجمی که گرفته واسه هر گیگ باید میانگینن 3500 بده اینطوری هم هارد میگیره هم 1 ترا سریال روش ...
نوشته اصلی توسط A M I R 20 روز تا البوم شاهین این که میگفت چند ماه دیگه
نوشته اصلی توسط Rmin نه باو با گارانتی و همه چی مثلا سیلیکن پاور سودشم جهنم 60-40 تو فکر کن طرف بخواد خودش سریال بگیره جدای حجمی که گرفته واسه هر گیگ باید میانگینن 3500 بده اینطوری هم هارد میگیره هم 1 ترا سریال روش ... اگه دردسر نداشته باشه میتونم راش بندازم
نوشته اصلی توسط Gsshop اگه دردسر نداشته باشه میتونم راش بندازم در سطح گسترده نمخواد که دردسر داشته باشه مثلا طرف داره تو برنامه دیوارم میفروشه ... یکم طرفو بشناسی اهل سریالم باشه تمومه دیگه
نوشته اصلی توسط Rmin در سطح گسترده نمخواد که دردسر داشته باشه مثلا طرف داره تو برنامه دیوارم میفروشه ... یکم طرفو بشناسی اهل سریالم باشه تمومه دیگه فروشم داره ؟ سودش چقدره رو هر هارد ؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 25 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 25 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن