گفته بودم شکست خواهم خورد
از تو هم ضربِ شَست خواهم خورد...
گفته بودم شکست خواهم خورد
از تو هم ضربِ شَست خواهم خورد...
به بوسه های تو در خواب احتمالی من
به فیلم های ندیده، به مبل خالی من
به لذّت رؤیایت که بر تن ِ کفی ام
به خستگی تو از حرف های فلسفی ام
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
تاریخ را جا به جا نکردیم بلکه تاریخ را نابود کردیم و دوباره از نو ساختیم
تیم بسکتبال گلدن استیت لیگ حرفه ای بسکتبال آمریکا NBA را در فصل جاری با چالش های جدی رو به رو کرده است . بعد از شکستن رکورد شیکاگو در بیشترین تعداد برد در یک فصل و کسب بیشترین امتیاز در تاریخ این رقابت ها، حالا به دهمین تیمی در تاریخ NBA تبدیل شدند که فینال 3 بر یک عقب افتاده را 4 بر 3 پیروز شدندتا تاریخ را یک بار دیگر از نو نوشته باشند. حالا آینده باید به فکر شکستن رکوردهای این فصل گلدن استیت باشد که توانسته تمام مرزها را جا به جا کند.
در حال حاضر 492 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 492 مهمان ها)