بیا ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حال که به اینجا رسید بزارین یه خاطره در کنم
امتحان انتقال حرارت پیشرفته داشتیم . استادشم سخت گیر نامرد 4 تا سوال داده بود خفن منم که مثه خر خونده بودم شروع کردم ورق اول تموم شد دست بلند کردم ورق اضافه آورد ، دوباره پر کردم بازم ورق اضافه آورد چپ چپ نگاه میکرد آقا همه رفته بودن من داشتم مینوشتم یه چند تا از بچه ها از کنارم رد شدن فحش میدادن آقا رسید به تهش دیدم بازم دست بلند کنم ورق بیاره عصبی میشه یارو یه جوری اون پایین جاش دادم بلند شدم شدم 19 ولی همه افتادن بهنود جوابمو نمیداد تا یه هفته
شهرام محمودی
عجب حلوای قندی تو
امیر بی گزندی تو
موسوی
عجب حلوای قندی تو
امیر بی گزندی تو
ما اشتباهی آرزو کردیم ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
میشه لای موهای تو گم شد
بس که موهات پیچ و خم داره ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
سنگ ها راه جاده رو بستن
رادیو گفت مسدودِ ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
در حال حاضر 40 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 40 مهمان ها)