از دور نگاهت می کنم
تو سیگار میکشی
دود بالای سرت می رقصد...
و من کودکانه آرزو می کنم
کاش سرخپوست بودیم و این علامتی از تو به من بود....
از دور نگاهت می کنم
تو سیگار میکشی
دود بالای سرت می رقصد...
و من کودکانه آرزو می کنم
کاش سرخپوست بودیم و این علامتی از تو به من بود....
تا لب از یار نگیرم نگرانم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]Atheist
منتظر کدوم خوشی بمومم دنیا مگه چی داشته رو نکرده
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پر از تکراره اسم خوبو دلچسب ممد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]Atheist
من شراب از شما نمی خواهم
شهد ناب از شما نمیخواهم
ساقی شوکران من نشوید
شهد ناب از شما نمیخواهم
اینم واسه صابر:
شعرِ "نمی خواهم" از "حسین منزوی"، اجرایِ "همای" در کنسرتِ "سرزمین بیکران"
روا نبود که اینجوری از دل تو جا بمونم روا نبود با این همه تنهایی تنها بمونم حیف دلم که پیش تو موند و به هیشکی دل نبست حیف دل صبور من که عاشقت بوده و هست
دارم از درد غریبی آب میشم
رو سر خودم دارم خراب میشم
خبر بسته بودن جاده
از کرج سمت جاده ی چالوس
سبقت یک سمند نقره ای
خودروی کنترل نامحسوس ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
تو شدی ازم فراری
خیلی وقته منو تنها میزاری
در حال حاضر 91 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 91 مهمان ها)