نوشته اصلی توسط ehsan1361 جنبه شوخی نداری بگو ... ویرایش : راحت باش شوخی میکردم حالا تو چرا ناراحت شدی احسان انگار پوشک عوض کردن زیاد بهت فشار اورده
نوشته اصلی توسط ehsan1361 کم کم دارم بهش شک میکنم آخه گفت چهارشنبه پس بیخیال همون انقلاب صبح برو با گوشی 3g آپ کن خدا خیرت بده
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 شوخی میکردم حالا تو چرا ناراحت شدی احسان انگار پوشک عوض کردن زیاد بهت فشار اورده تو بهت برخورد به من چه
نوشته اصلی توسط R A S O O L پس بیخیال همون انقلاب صبح برو با گوشی 3g آپ کن خدا خیرت بده اینکارا در تخصص فرد دیگریست
پس باید روی بیاریم به بارگاه ملکوتی حضرت ثامن الچورن میلاد (ع)
نوشته اصلی توسط ehsan1361 اینکارا در تخصص فرد دیگریست من یوزر تورو چرا سانتافه میبینم ؟!
نوشته اصلی توسط ehsan1361 تو بهت برخورد به من چه الدنگ کجا به من برخورد داشتم جوابتو میدادم حالا هم میگم من چورن ارشیو ندارم ولی فیلم و موسیقی ارشیو دارم احسان تو تهران میتونی یه نفر پیدا کنی من این علاقه خودمو روش پیاده کنم پول خوبی میدم بهش فقط نباید شکایت و حرف بزنه تا کار من تموم بشه
نوشته اصلی توسط .Peyman. من یوزر تورو چرا سانتافه میبینم ؟! پیمان اصفهونی؟
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 پیمان اصفهونی؟ بلی
نوشته اصلی توسط Amir واقعا شما ها آدم نمیشید اگه تاریخی وجود داشت خود محسن میزد تاریخ نیست میترسن بگن آلبوم نیاد بعد چرا شما به این فحش میدید مثلا این کیه بش فحش میدی مرتیکه یه جوری اومد گفت مصاحبه کردم و گزارش تهیه کردم فکر کردم چی تدارک دیده ! چار خط چرت و پرت که خودمون می دونستیم رو منتشر کرد !
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 597 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 597 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن