مسعود امامی و علیرضا آذر ...
مسعود امامی و علیرضا آذر ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
آقایی نشد، نگاه ها به سمت محمدی
پرسپولیسی ها در تفکرات خود به دنبال جابجایی پست برای محمد انصاری به سمت پست دفاع میانی بودند. برای این تغییر پست آنها نیاز به بازیکنی در پست دفاع چپ داشتند که گزینه اول آنها سعید آقایی بود. سربازی که از تیم گسترش فولاد در تراکتور بازی می کرد و پرسپولیسی ها امیدوار بودند در این فصل با توجه به پایان سربازی اش او را جذب کنند که در این راه نیز ناکام ماندند. در این بین گزینه بعدی برای آنها مهرداد محمدی است. مهرداد که راه آهن به عنوان مهاجم عملکرد خوبی داشته در صورتی که پرسپولیس در جذب امیری ناکام بماند به سراغ او خواهند رفت؛ بازیکنی که راه آهن دسته اولی برایش مبلغ یک میلیاردی برای صدور رضایتنامه قرار داده است.
خودم تنها تنها دلم. چو شام بی فردا دلم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]Atheist
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اعع هنوز که تیتر دوشنبس
در حال حاضر 682 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 682 مهمان ها)