محسن اگه اون پایینی خسته نباشی.راضیم ازت
محسن اگه اون پایینی خسته نباشی.راضیم ازت
عجب حلوای قندی تو
امیر بی گزندی تو
جنگ زده عالیه
شرمساری در نیومده
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اقا من نشر شخصی خودم رو می گم
ترک یک قشنگ بود
ترک 2 تا ترک 5 جالب نبود مخصوصا چنگیز که اصلا نفهمیدم شعرش چی میگه
صفاریان واقعا بد کار کرده
می رسیم به ترک شیدایی که خوب بود ولی همون تنظیم های همیشگی و تکراری کوشانه که برا حمید عسکری و فرزاد فرزین می زنه همیشه
شاه مقصود که من اصلا نتونستم ارتباط برقرار کنم باهاش هم طولانی بود هم شعر صفا اصلا معلوم نبود چی میگه همش راجع به جنگ و بدبختی بود انگاری
پریشان تراک خیلی جالبی بود مخصوصا لحن چاوشی تو این ترک تو گام های بالا و جاهایی که اوج میگیره
تراک شرمساری جالب نبود و بازم با شعر صفا حال نکردم و نفهمیدم چی میگه
تراک اخرین اتوبوس هم باز هم ایراد به شعر سفا وارده اصلا معلوم نیست چی میگه
توی تراک اخرین اتوبوس و تریاق مثلا راک کار کردن اما بیشتر انگار تنظیم کننده ها معنی راک رو نمی دونستن بیشتر با صدای درام اینا بازی کردن
تراک متصل هم جالب بود ولی شیش هشت معمولی
در کل البوم بدی نیست میشه گفت متوسط کلا این راهی که چاوشی در پیش گرفته فقط ریزش مخاطب رو در پیش داره
در مهم ترین نکته ای که تو این البوم چاوشی کمبودش احساس میشه فضا سازیه که اصلا خوب کار نشده بیشتر فقط شعرهارو خونده تا احساس رو منتقل کنه
و مهمترین فاکتوری که همیشه گفتم چاوشی باید ازش فاصله بگیره لحن افسرده ای هست که داره , دیگه دورو زمونه افسرده خوندن تموم شده ! ( منظورم خوندن اهنگ قر این حرفا نیست )
ویرایش توسط Gsshop : 06-06-2016 در ساعت 10:33 AM
عجب حلوای قندی تو
امیر بی گزندی تو
در حال حاضر 646 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 646 مهمان ها)