نوشته اصلی توسط Saber @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] wav . . . آلبوم نامجو رو شنیدی؟بهترین ترکش یا ترکی که اوج بگیره کدومه؟ اول اونو بگوشیم.
عجب حلوای قندی تو امیر بی گزندی تو
Saber
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 چی میکشی؟ کنت 8
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
chavoshi omad bfrestid b emeilam
نوشته اصلی توسط DENZEL chavoshi omad bfrestid b emeilam شماره حسابتم بگو برا گلریزون کنیم اینجا
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 آلبوم نامجو رو شنیدی؟بهترین ترکش یا ترکی که اوج بگیره کدومه؟ اول اونو بگوشیم. نه برار ! من آلبوم رو گوش نه دادم ! و نمی دم !!! تا نسخه ی آیتونز یا سی دی بی بی برسه ! فکر کنم آلبوم رو کامل گوش بدی بهتره ! چون هم شون نا شنیده شاه کارن !!!
AmirHossein98
نوشته اصلی توسط MrCrow اگه آپلودبوی ک..یری بازی درنمیاورد الان تموم بود میلاد اگه می بینی سرعتت مثله من شیریِ و همش وسط آپلود قطع میشه با برنامه ی " وین رار " فایل رو چند قسمت کن ! این جوری راحت تر آپلود میشه !
نوشته اصلی توسط Saber میلاد اگه می بینی سرعتت مثله من شیریِ و همش وسط آپلود قطع میشه با برنامه ی " وین رار " فایل رو چند قسمت کن ! این جوری راحت تر آپلود میشه ! نه دیگه حل شد مشکل
نوشته اصلی توسط MrCrow شماره حسابتم بگو برا گلریزون کنیم اینجا rastesho bekhay moshkel mali ham daram vase hamin nemitonam beram uni age betoni pool jam koni khob mishe
بهروز تو چنگیز خیلی چیزارو نشون داد دیگه کسی حرف بزنه نشانه ی عقدس فقط من خودم امید نداشتم ولی عالیه
نوشته اصلی توسط DENZEL rastesho bekhay moshkel mali ham daram vase hamin nemitonam beram uni age betoni pool jam koni khob mishe شب ساعت 1 به بعد بیا بچه ها اهل دل تشریف دارن فقط سر قیمت پکیج کاملت باهاشون راه بیا
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 124 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 124 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن