الی یه حور میگهنظرت کاملا منطبق انگار آهنگای جدید داره گوش میده ما گوش نمیدیم خب معلومه این چندتا شاخن ..
الی یه حور میگهنظرت کاملا منطبق انگار آهنگای جدید داره گوش میده ما گوش نمیدیم خب معلومه این چندتا شاخن ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی سخته رو کاغذ حس شاعرانه بگیری و بنویسی دونه دونه دونه دونه دونه پاک کنیم اشکای روی گونه هارو یا مثلا بنویسی حتما یه اشکالی بوده تو کارم یه اشکالی که داشتم و هنوزم دارم یا مثلا بنویسی منو درکم کن یه کم از پیشم نرو هر چی تو بگی - واقعا باید دست این شاعرا رو طلا گرفت شکسپیر رو باید بیاد مدادشون رو بتراشه
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
کاری که گروه سرود تو موسیقی این مملکت کرد هیتلر با دنیا نکرد
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
صدای محسن خیلی قشنگتر شده
من از برای مصلحت در حبس دنیا مانده ام
حبس از کجا ؟ من از کجا ؟ مال که را دزدیده ام ؟
در حال حاضر 399 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 399 مهمان ها)