از هر زاویه نگاه میکنم به تریاق میخوره هارد راک باشه ولی به آخرین اتوبوس نمیخوره
از هر زاویه نگاه میکنم به تریاق میخوره هارد راک باشه ولی به آخرین اتوبوس نمیخوره
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
![]()
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی در کل مهم نیست لولیان رو گوش میدهیم با صدای استاد شهرام ناظری ...![]()
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
![]()
از روی تو بیزارم،
گر روی بگردانم..
![]()
من از برای مصلحت در حبس دنیا مانده ام
حبس از کجا ؟ من از کجا ؟ مال که را دزدیده ام ؟
نظر پایگان رو بپرسید![]()
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
![]()
دیوید فرانزونی کار بر روی پروژهای براساس زندگی مولانا جلالالدین شاعر ایرانی را آغاز کرده است. این نویسندهی برندهی اسکار که نوشتن فیلمنامهی "گلادیاتور" را در کارنامهی خود دارد در حال حاضر برای تحقیق روی شخصیت مولانا در ترکیه به سر میبرد و ابراز امیدواری کرده فیلمبرداری این پروژه سال آینده آغاز شود. فرانزونی عنوان کرده رویارویی مولانا با شمس تبریزی که به دگرگونی فکری او منجر میشود از قسمتهایی است که به تصویر خواهد کشید. گفته میشود تهیهکنندگان این پروژه در نظر دارند از لئوناردو دیکاپریو برای ایفای نقش مولانا و از رابرت داونیجونیور برای ایفای نقش شمس تبریزی دعوت کنند که این انتخاب موج بزرگی از اعتراضات را به هالیوود در فضای مجازی به راه انداخته است که با هشتگ #RumiWasntWhite دنبال میشود.
لازم به ذکر است تا این لحظه دیکاپریو و داونیجونیور به این خبر واکنشی نشان ندادهاند.
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
که ترکش کرد خندیده ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
شام من است او
نان من است او
مثل ندارد باغ امیدش ...![]()
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
![]()
لامصب هدفون میذاری اکولایزر دسکاری میکنی کیفیت باهات سخن میگه ..![]()
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
در حال حاضر 694 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 694 مهمان ها)