[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رسول بیا اینو بگیر رایگان میفرسته
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رسول بیا اینو بگیر رایگان میفرسته
علی عظیمی هنو این آلبومشو نشنیدم ولی چندتا کار خیلی خوب داره آخریش فردا سراغ من بیا با نامجو یا همون کاری که فرهادی تو فروشنده ازش استفاده کرده اسمش یادم نیست
من از برای مصلحت در حبس دنیا مانده ام
حبس از کجا ؟ من از کجا ؟ مال که را دزدیده ام
اون کاری که فرهادی استفاده کرده آهنگ پیش درامد هست، وافعا همه 3 تا البومی که تا حالا داده شنیدنی هستن ، شما اینم حساب کن که چاوشی چه بودجه ای داشته واسه کارش و علی چقدر داشته!
این البوم جدیدش همه اهنگهاش عالیه، ترک آهنگ شعاری رو اول گوش کن، هچنین ترک اهنگ شاد که طعنه و تمسخری هست به خالطورها . پاپ خونهای بی دغدغه...خلاصه فضای شعرهای آلبومش عالیه.
دخیل می بستم به آخرین اتوبوس
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)