صدای محسن تو چنگیز
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما بریم
اینو اگر ندیدین ببینید دوستان شاد شید
لحظاتتون به خیر
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صدای محسن یه صدای خاصه که قدرت اجرای شعرهایی داره که هیچ خواننده ای نمی تونه اجرا کنه یعنی ضعف داره صدای محسن اصلا قابله بحث نیست من از سال یا 84 83 کارای محسن رو دنبال می کنم محسن سبک کاریه خودش رو داره و به صورت حرفه ایی کار می کنه محسن از سواد موسیقیایی بالایی برخورداره در حالی که خواننده های دیگه در جا میزنن محسن البوم به البوم پیشرفت می کنه محسن میدونه چی بخونه چی بسازه اهنگ های محسن و تنظیماش استاندارد هستش خب هر روحیه ای با یه چیزی ارتباط برقرا می کنه چاوشی ماله شکم پرها نیست و خاصه برای روحیه ها خاص شوما اومدی این رو با محسن مقایسه می کنی که از نظر موسیقیایی اصلا قابله قیاس نیستن این کجا ان کجا شوما مث اینکه اهنگ ویرونه شاه مقصود رو نشنیدی که میگی غم و جدایی من کلا با علی عظیمی حال نمی کنم نه می خوام نقدش کنم نه چیزی ولی این رو بگم یل موسیقی ایران محسنه
ویرایش توسط Mehdi : 06-08-2016 در ساعت 09:06 PM
منظورش چیه این محصولات محسن میگه نمیدونم قدر چی چی خداوند
مثلا این الان ربطش چیه به چای و برنج قدر ماشینای صنعتی شما رو بدونیم برنجای بی کیفیت پاکستانی و هندی رو ورمیداره دم بلند میده بیرون
در حال حاضر 663 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 663 مهمان ها)