میگ تایمی که من دارم این اهنگو میگوشم با زمان اومدن البوم همخوانی نداره
هنوز خوب نشد گوش بدم.. ی دور گذری گوش دادم البومو ولی برزخ و هفته دلتنگی قبلا گوش داده بودم خوب بودن .. هفته دلتنگی عالی بود البته
همه ی آهنگاش خوبن فقط باید خوب گوش بدید مثل الان که کردیم تو چاوشی و حتی زمزمه های وسط آهنگارو هم متوجه میشیم - سرسری که گوش بدی صد در صد به درد نمیخوره فقط آهنگ برزخ یه هفته مونده به پخش آلبوم اومد فکر کنم اون چهارتا رو تو طول سال پخش کرده بود
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
بمیر تو که انقد یزدانی رو دوست داری برو بش بگو دربیار بخورم برات
اونقدری دوسش دارم که همه ی آلبوماش رو خریدم و هر چی بخونه خوشم بیاد - یه کنسرت برج میلاد رفتم پایگان رو هم بقل کردم - یه کنسرت هم اومده بود اراک رفتم که پایگان تو اراک نبود
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
همه ی آهنگاش خوبن فقط باید خوب گوش بدید مثل الان که کردیم تو چاوشی و حتی زمزمه های وسط آهنگارو هم متوجه میشیم - سرسری که گوش بدی صد در صد به درد نمیخوره فقط آهنگ برزخ یه هفته مونده به پخش آلبوم اومد فکر کنم اون چهارتا رو تو طول سال پخش کرده بود
اونا احتمالا اینقدر شخمی بودن که رفتن تو ارشیو زود ولی هفته دلتنگی رو زمان زیادیه که دارم گوش میدم هنوز تو لیست اهنگام هست.. برزخم خوبه
نه دیگه بعضی اهنگا واقعا سکشره محض... بعضی میبینی ی نمه خوبه باید دور دوم هم گوش بدی که مطمئن بشی