نوشته اصلی توسط MaMaTiR تو عزیز دل مایی نیمه شخمی شدی یا هنوز فول شخمی؟ عخی فول
نوشته اصلی توسط MaMaTiR همون نیستی بگی امشب 90 داره برا کل البومش کافیه توریست رو دست کم نگیر
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
نوشته اصلی توسط Malware عخی فول نزار تویِ دلت سردی بشینه ،گُلِ من نزار اشکاتو هر کی ببینه ،گُلِ من
صدا هندزفری رو کم میکنم میزارم رو 10 و آروم آروم موذن زاده رو مزارم نوحه میخونه و انشالله به مرگی عمیق میرم شب همگی خوش
MaMaTiR
نوشته اصلی توسط MrCrow توریست رو دست کم نگیر میگم که هنوز البوم رو تخصصی نگوشیدم.. ی دور همینجوری گوش دادم
نوشته اصلی توسط Malware صدا هندزفری رو کم میکنم میزارم رو 10 و آروم آروم موذن زاده رو مزارم نوحه میخونه و انشالله به مرگی عمیق میرم شب همگی خوش هممون میمیریم ولی فعلا استفاده کن شبت قشنگ عسل
نوشته اصلی توسط MaMaTiR میگم که هنوز البوم رو تخصصی نگوشیدم.. ی دور همینجوری گوش دادم پیگیر کارای شادمهر پاپ فادر هم باش که اسی اومد باید جوابگو باشه - داستان فراری رو هم باید برامون روشن کنه
نوشته اصلی توسط MaMaTiR هممون میمیریم ولی فعلا استفاده کن شبت قشنگ عسل من تا خبر مرگ صفاریان رو نشنوم نمیمیرم
نوشته اصلی توسط MrCrow پیگیر کارای شادمهر پاپ فادر هم باش که اسی اومد باید جوابگو باشه - داستان فراری رو هم باید برامون روشن کنه پاپ فادر شهبال شادمهر هم کارش درسته احسان فردا نمیاد احتمالا
نوشته اصلی توسط MrCrow من تا خبر مرگ صفاریان رو نشنوم نمیمیرم دیوث چیکار اون بنده خدا داری
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 637 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 637 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن