نوشته اصلی توسط Sajjad آقا خداوکیلی برانکو خیلی بازیکن داشت این تیم امسال تک تکشون 2004 بودن میشستن رو نیمکت آقا بمونه جای 50 میلیارد 90 میلیارد بگیره من راضیم والا ...من کاریزماشُ دوس دارم ... فقط این قد بیش از حد بادش نکنن....این آقا کیروشه یه دستیار بزرگ و دیگر هیچ
هر کی دیگه بود جلو ارژانتین اب کش شده بود با هر استراژی غیر ممکن بود !! صدر نشین صعود کردیم همه به به چه چهشون بود !!!
البته علوی و بداوی و میرزاپور هم تو اون تیم بودن
نوشته اصلی توسط HO33E!N البته علوی و بداوی و میرزاپور هم تو اون تیم بودن جلال کاملی مفرد
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH هر کی دیگه بود جلو ارژانتین اب کش شده بود با هر استراژی غیر ممکن بود !! صدر نشین صعود کردیم همه به به چه چهشون بود !!! الجزایر و بوسنی و نیجریه با مربیای خیلی ارزونتر آبکش شدن؟ آرژانتین کلا به همه یکی زد یا نزد رفت بالا
نوشته اصلی توسط Al!rezA جلال کاملی مفرد راز تیم کیروش چیه؟انگار قهرمان شده
نوشته اصلی توسط HO33E!N راز تیم کیروش چیه؟انگار قهرمان شده بازی رسانه ...تاثیر رسانه رو دست کم نگیر فرزندم
نوشته اصلی توسط Al!rezA بازی رسانه ...تاثیر رسانه رو دست کم نگیر فرزندم عراق 2007 با روش دفاعی قهرمان شد یونان قهرمان شد اتلتیکو قهرمان شد این روش تا وقتی نتیجه بگیری به درد میخوره
نوشته اصلی توسط HO33E!N علی دایی هم خودشُ شیرین کرده یاد جدایی نادر از سیمین افتادم ميخواد با مردم باشه مكر با اين كارا بتونه محبوب بشه
نوشته اصلی توسط HO33E!N عراق 2007 با روش دفاعی قهرمان شد یونان قهرمان شد اتلتیکو قهرمان شد این روش تا وقتی نتیجه بگیری به درد میخوره من اصلا کاری به بازی تیم ملی و قهرمانی و اینا ندارم ..فقط یه بازی رو دیدم ..من نظرم به یو نزدیکه دارن این مرتیکه رو می کنن پیغمبر
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 669 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 669 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن