نوشته اصلی توسط AkbaR کلن نه ولی .... آش و لاش درسته..."ه" نداره اینجا همینطور اینا بارون حریف "َشرشرِ" چشم ترت نیست چشم که می بستی رو به "بی پناهیِ" من دیگه اعرابشو به من ببخش
نوشته اصلی توسط Hadi آرمین بفرستم برات ؟ اکانت گرفتم نه دمت گرم هادی فعلا نیازم نیست ... خواستم دان کنم ازت میگیرم بازم دمت گرم قربون معرفتت
Hadi
نوشته اصلی توسط Rmin نه دمت گرم هادی فعلا نیازم نیست ... خواستم دان کنم ازت میگیرم بازم دمت گرم قربون معرفتت خواهش مکنم خیلی خوبه کیفیت بالاست هی یادش بخیر
Rmin
آرمین این خوشگله کیه ؟ بخورمش
نوشته اصلی توسط Hadi آرمین این خوشگله کیه ؟ بخورمش ابیه دیگه . نوش جان
نوشته اصلی توسط Rmin ابیه دیگه . نوش جان خسته نباشی اونو میدونم زنه رو میگم
نوشته اصلی توسط Hadi خسته نباشی اونو میدونم زنه رو میگم عه ! جان تو اصلا توجه نکرده بودم که دختری هم هست تو عکس! نهال سلطانی
نوشته اصلی توسط Amir از شنیدن خبر درگذشت ناگهانی حبیب عزیز متأثر شدم. او از خاک غریب با امید بسیار به زادگاهش بازگشت. متأسفم که کوچ او از غربت، به غربتی از جنس دیگر و چه بسا دشوارتر منجر شد. یادش گرامی باد. داریوش امیر البوم داریوش حدود زمانی مشخصی نداره برا انتشار ؟
نوشته اصلی توسط Rmin عه ! جان تو اصلا توجه نکرده بودم که دختری هم هست تو عکس! نهال سلطانی تو گفتی و منم باور کردم ضعف کردم اسمشو یاداشت کردم بعدا برم توی کارش
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 59 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 59 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن