تو مست مستِ سرخوشی
من مست بی سر سرخوشم
تو عاشق خندان لبی
من بی دهان خندیده ام ...
تو مست مستِ سرخوشی
من مست بی سر سرخوشم
تو عاشق خندان لبی
من بی دهان خندیده ام ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
بعد از جريانات سال ١٣٧٨، هيچوقت به طور جدي سراغي از روزنامه ها و رسانه ها نگرفتم.خوشبختانه آن ها هم معمولاً سراغي از من نمي گيرند.اصلاً چند سالي مي شود كه از مطبوعات و رسانه ها(داخلي و خارجي) به طور كامل متنفر شده ام.مافياي رسانه رسالتي جز غوغاسالاري و عوام فريبي ندارد و در پايين آوردن سطح فرهنگ عمومي بسيار مقصّر است و گناهكار.
پيش تر، به خاطر جواني و بي تجربگي گاهي دچار اشتباه شده ام اما سه چهار سالي مي شود كه با هيچ رسانه اي گفتگو نكرده ام و به گمانم تا روز مرگم به همين منوال ادامه بدهم.تنهايي ام را بسيار دوست مي دارم. اگر هم جز شعر حرفي داشته باشم،حرفم را در همين صفحه منتشر خواهم كرد.بنابراين اگر جايي افراد سودجو و لاابالي و بي سوادِ فلان رسانه يا فلان نشريه نقل قولي از من منتشر كنند، همه نشر اكاذيب است و حرف باطل.
كه ظاهراً در اين خاك قهرمان پرور، شاعري چيزي جز دورِ باطل زدن نيست.
حسين صفا @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]_safa59
از تمام بقالی های شهر ، بی زارم
چون به تک تکشون بدهکارم ^_^
والا
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ندارم تو سیستم که وایسا دان کنم ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سالومه موزن گوش میده .. :l
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
در حال حاضر 539 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 539 مهمان ها)