الان فوت کردی ؟
باشه الان میام من دیگه سیستم رو خاموش میکنم کاری داشتی همون تلگرام باهام حرف بزن.
چه بگویم نگفته هم پیداست/غم این دل مگر یکی و دو تاست...
من زیاد سرم نمیشه تو این چیزا تو اگه سایت در این زمینه سراغ داری که قالب داشته باشه زیاد بگو من برم انتخاب کنم برات ...
ولی اگه از من میشنوی بعد از خدمتت بشین پاش در حد توانت خرج کن واسه سایت تبلیغ کن یا چه میدونم ازین جور چیزا .... تا یه خورده سایتت رشد کنه کاربرا باهاش آشنا بشن
مثلا اکانت از سایت های دیگه بگیر فیلمارو بزن تو سایت خودت رایگان با همون کیفیت ... من تا اینجارو میدونم ...باید یه نفرو پیدا کنی در این زمینه بتونه کاملا راهنماییت کنه بعدم نویسنده هم احتیاج داری اگه بخوای پیشرفت کنه
واقعا آینده ما چی میشه ؟ فقط داره عمرمون تو این کشور تباه میشه ! تو این روزا در به در دنبال کارم ولی هر جا میرسم به در بسته میخورم خدا اینارو نابود کنه ... کسی که پول نداره باید بره بمیره ...
سایت فیلم خیلی زیاد شده آدم باید مغزش کار کنه یه ایده جدید بزنه خیلی خوب میشه
ولی اگه پول نداری بشین سر جات روداری هم نکن
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
+ «فاضل نظری»، «محمد علی بهمنی» و «بهروز صفاریان» در آلبوم جدیدم حضور دارند
نباید دیگه توی تاپیک گیم اف ترونز برم همه جاش مین گذاری شده
سجاده سریال 12 میمون رو ببین
در حال حاضر 137 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 137 مهمان ها)