چون یاد تو می آرم،
خود هیچ نمی مانم
چون یاد تو می آرم،
خود هیچ نمی مانم
من از برای مصلحت در حبس دنیا مانده ام
حبس از کجا ؟ من از کجا ؟ مال که را دزدیده ام ؟
من هم از مخافان چاوشی هستم
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید
تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
در مورد خرید دستگاه تلفن اطلاعاتی ندارین؟
یه تلفن ثابت میخوام که بی سیم باشه رنج قیمتی مدل های مناسبی پیشنهادی چیزی
بخت این نکند با من
کان شاخ صنوبر را
بنشینم و بنشانم
گل بر سرش افشانم
من از برای مصلحت در حبس دنیا مانده ام
حبس از کجا ؟ من از کجا ؟ مال که را دزدیده ام ؟
شاه مقصود
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید
تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
مینا جاستیس، مادر ادی، ساعت دو و شش دقیقه بامداد روز یکشنبه با این پیامک پسرش از خواب بیدار شد: مامان، دوست دارم.
پیامک بعدی این است: در باشگاه دارند تیراندازی میکنند. او شماره پسرش را گرفت اما کسی گوشی را جواب نداد و او هم شروع
به فرستادن پیامک کرد. پرسید: تو خوبی؟ یک دقیقه بعد پسرش جواب داد: در دستشویی گیر افتادهام و بعد نوشت که در باشگاه پالس است و از مادرش خواست پلیس خبر کند.
مادر دیوانهوار برای پسرش پیام میفرستاد که دارد به پلیس زنگ میزند و از او میخواست که تلفنش را جواب دهد. ساعت دو
و ۳۹ دقیقه ادی نوشت: دارد میآید. من الان میمیرم. مینا از پسرش میپرسد در کدام دستشویی است و آیا کسی در آنجا تیر خورده یا نه.
جواب میگیرد: بله، خیلیها. مادر ادی برایش مینویسد که پلیس در محل است و از پسرش میخواهد وقتی پلیس را دید خبرش کند. بعد
میپرسد آیا مهاجم به دستشویی آمده. ادی ساعت دو و ۵۰ دقیقه پاسخ میدهد: اون وحشتناکه! و بعد هم آخرین پیامکش را میفرستد:
بله. مادر ادی بعد از آن دیگر پیامی از پسرش نمیگیرد. ساعاتی بعد نام ادی جاستیس، حسابدار و ساکن آپارتمان کوچکی در مرکز شهر اورلاندو، در فهرست قربانیان مرگبارترین تیراندازی تاریخ آمریکا دیده میشود.
مهاجم ۲۹ ساله عمر متین نام داشت و یک آمریکایی افغانی الاصل بود. او با سلاح گرم و گلولههای بسیار به کلوپ شبانهی همجنسگرایان
در اورلاندو حمله کرد و بیش از ۵۰ نفر را کشت و همان تعداد را زخمی کرد. کشتاری که جهان را در شوک و اندوه فرو برد. مهاجم پس از آنکه
به مدت سه ساعت گروهی از افراد حاضر در کلوپ شبانه را به گروگان گرفته و ۵۳ تن دیگر را زخمی کرذ، توسط نیروهای ویژه کشته شد.
افبیآی می گوید او دقایقی پیش از حمله بر این کلوپ شبانه به شمارهی خدمات اورژانس تماس گرفته و از بیعتش با گروه تروریستی داعش خبر داده است. تسلیت به جهانی که از غده ی بدخیم «داعش» به حال احتضار افتاده است.
در حال حاضر 458 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 458 مهمان ها)