نوشته اصلی توسط HADIS جسد تماشاگر یادشده و ماموری که مسئول انتقال او به سردخانه بود، هر دو بر اثر حادثهای نامعلوم ناپدید شدند از دیدنش منصرف شدم چرا لینکش واسه من باز نمیشه Internal Server Error اینو میزنه
نوشته اصلی توسط Hadi چرا لینکش واسه من باز نمیشه Internal Server Error اینو میزنه نمیدونم دوباره زدم باز شد
Hadi
نوشته اصلی توسط Hadi چرا لینکش واسه من باز نمیشه Internal Server Error اینو میزنه پخ
نوشته اصلی توسط HADIS نمیدونم دوباره زدم باز شد مال فیت شکنم بود آخ جون برم شب دان کنم فیلم ترسناک «احضار ارواح»
نوشته اصلی توسط Hadi مال فیت شکنم بود آخ جون برم شب دان کنم فیلم ترسناک «احضار ارواح» زنده بمونی
نوشته اصلی توسط HADIS پخ پیامتو نگه میدارم بعدا میخونم کامل الان باید برم بیرون . مرسی
نوشته اصلی توسط Hadi پیامتو نگه میدارم بعدا میخونم کامل الان باید برم بیرون . مرسی توضیحات اون سابته بود ک برات باز نمیشد خواهش
نوشته اصلی توسط HADIS زنده بمونی اتفاقا دنبال یه همچین فیلمی میگشتم خلاصه اگه دیدی خبری نشد ازم بدون منم فوت شدم رفت
نوشته اصلی توسط Hadi اتفاقا دنبال یه همچین فیلمی میگشتم خلاصه اگه دیدی خبری نشد ازم بدون منم فوت شدم رفت
نوشته اصلی توسط HADIS توضیحات اون سابته بود ک برات باز نمیشد خواهش میدونم میگم اون سایته من همیشه باید لنترن بزنم باز نمیشه از پیام میخونم ببینم داستان چی بود کامل
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 645 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 645 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن